Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, van erre valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Picur84 kérdése:

Mit tegyek, van erre valami megoldás?

Figyelt kérdés
28 múltam,házas vagyok és van 1 gyönyörű kislányom.A férjemmel jó a kapcsolatom csak szülés óta nincs orgazmusom vele.Hiába próbáltunk mindent,nekem nem jön össze a dolog!Másfél éve a munkahelyemen megismerkedtem 1 helyes negyvenes férfival,akivel nagyon sokat beszélgettünk.Néhány napja megcsókolt és nem löktem el.Vonzódom hozzá,de nem akarom bántani a férjem azzal hogy megcsalom,viszont rettenetesen vágyom már az orgazmusra!Ez a férfi olyan típusú akivel megkapnám azt amit szeretnék!Mit tegyek???

2012. ápr. 24. 10:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

A párodban van a hiba? Leültök, megbeszélitek és tesztek érte - mégsem jön össze. Előtte volt? Ha igen, akkor nem BÉNA - hanem a szülésed velejárója lehet. De AKKOR SEM a megcsalás, félrelépés lesz a megoldás! EBBEN biztos lehetsz!

Gyakorolni kell! Össze kell csiszolódni! Ha magadnak megy - vele nem, akkor lehet eltávolodtál tőle és nem szereted, nem? Ha már egy csókra azt alapozod, hogy egy 10 évvel idősebbel tuti megy... (és ha vele sem megy? akkor addig próbálkozol, amíg majd valakivel fog?)

Ezen CSAK TE és a PÁROD fog tudni változtatni. Ha nem szereted, egyik forrása lehet - tehát érzelmi. Ha testi, azon meg a gyakorlás segíthet! De mérget vehetsz rá, hogy a férjeddel megbeszélhetted eddig is, tenni akart ellene (remélem). Ám egy új embernek elmondani ezt - szerinted eleinte kihívásnak tekintené, utána feladná, mert lehetetlen vagy!

Tartom magam ahhoz amit már fentebb is leírtam!

Tisztázd magadban KIT szeretsz, MIT szeretnél és MILYEN áron.

30/F

tegnap 10:54 is én voltam

2012. ápr. 25. 22:32
 12/12 anonim válasza:
Szerintem már túl görcsösen akarod azért nem megy. Mi az amiért úgy gondolod az idegennel jobb lenne? Azaz miből gondold hogy vele jó lenne? Mi az amit ő másképp tenne mint a férjed? Tedd azt a férjeddel. Lehet hogy a meghitt romantika hiányzik már? Ne csak testi alapon gondolkozz. Az orgazmus elérése legalább olyan arányban leleki tényező is. Szeressétek egymást a férjeddel romantikázzatok menjetek idegen helyekre kirándulni legyetek mentálisan boldogok lazuljatok és majd utána próbálkozzatok a testi dolgokkal. Unod a masztizást? Mit lehet unni azon, hogy örömet szerzel magadnak? Hiányoznak a lelki összetevők. Ne csak a testedre koncentrálj.
2012. jún. 20. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!