Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, van erre valami megoldás?
A párodban van a hiba? Leültök, megbeszélitek és tesztek érte - mégsem jön össze. Előtte volt? Ha igen, akkor nem BÉNA - hanem a szülésed velejárója lehet. De AKKOR SEM a megcsalás, félrelépés lesz a megoldás! EBBEN biztos lehetsz!
Gyakorolni kell! Össze kell csiszolódni! Ha magadnak megy - vele nem, akkor lehet eltávolodtál tőle és nem szereted, nem? Ha már egy csókra azt alapozod, hogy egy 10 évvel idősebbel tuti megy... (és ha vele sem megy? akkor addig próbálkozol, amíg majd valakivel fog?)
Ezen CSAK TE és a PÁROD fog tudni változtatni. Ha nem szereted, egyik forrása lehet - tehát érzelmi. Ha testi, azon meg a gyakorlás segíthet! De mérget vehetsz rá, hogy a férjeddel megbeszélhetted eddig is, tenni akart ellene (remélem). Ám egy új embernek elmondani ezt - szerinted eleinte kihívásnak tekintené, utána feladná, mert lehetetlen vagy!
Tartom magam ahhoz amit már fentebb is leírtam!
Tisztázd magadban KIT szeretsz, MIT szeretnél és MILYEN áron.
30/F
tegnap 10:54 is én voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!