Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, van erre valami megoldás?
Hozd otthon helyre a problémát.
Szülés óta nincs? Kicsi még a gyerek? Akkor lehet kimerültségtől, ha éjszaka fel kell kelned hozzá.
Magadnak sem tudsz orgazmust csinálni?
Gondolom, hogy nem magadnak akarsz, de így sem működik?
Honnan veszed, hogy a 40-es férfitől megkapod amit szeretnél? Gondolod vele működne, ha a férjeddel nem?
Valamit másként csinál a férjed amitől, most neked nem jön össze? Megfelelő védekezés hiánya, is visszavehet a hangulatból.
Vagy bármi zavaró körülmény.
Szerinted nem csaltad meg már azzal is h visszacsókoltál??? Honnan tudod h ezzel a férfivel lenne orgazmusod? Rá van írva a homlokára h "velem az orgazmus garantált"?
Mit tegyél? Nézz tükörbe és ha szereted a férjed akkor beszéld meg vele a gondokat. Maszturbálj, de ha úgy sem lesz orgazmusod akkor az új pasival sem.
Miért kell egyszerre más farok után nézni ha otthon valami galiba van?!
Sok marhaságot tudnak az emberek kitalálni és feltenni ide kérdésnek - ebből is versenyt csinálni. Nagyon remélem, hogy most is erről van szó - mert nagyon kiborító, ha VALÓS a problémád!
1, Ha van egy gyönyörű kislányod, akkor családod van - ők az elsők!
2, Ha jó kapcsolatban vagy a férjeddel és meg sem akarod bántani egy megcsalással (a csókkal már megszegted), akkor nem lenne egyszerűbb leülni vele megbeszélni?
3, Mióta lett ennyire fontos az orgazmusod? Ha nem volt-ha volt akkor is a kettes pont. VAGY beszéld meg a pároddal, VAGY gyakorolj manuálisan.
4, Fel sem tűnhetne egy férfi a munkahelyeden, ha boldog és kiegyensúlyozott a kapcsolatod.
5, Ezzel a kérdéssel nagyon sok mindent elárultál nem csak magadról, de a mai felfogásról is. Ha bajod van, söpörd a szőnyeg alá, tedd fel vadidegeneknek kérdésnek, csald meg a párod és szeress bele másba, mert ez a normális?!
Hát nem...
Vagy rossz a kapcsolatod a férjeddel - ezért sem beszéled meg vele a szitut. (nem mentség, hogy frigid vagyok, mert JÓBAN-ROSSZBAN...stb ismerős?) Ha nem jó a kapcsolatotok, akkor meg mindegy is, mert nem kívánod meg és csak kötelező párosodásból fekszel le vele. Ennyi erővel nem is kell a tapasztalt 40-es, elég egy 18 éves gőzgép, az is helyre tudna tenni!
Tehát a következtetés:
1, ŐSZINTE NYÍLT BESZÉLGETÉS - GYAKORLÁS (magaddal és vele)
2, ŐSZINTE NYÍLT BESZÉLGETÉS - BEVALLANI A MEGCSALÁST - ELVÁLNI ÉS ÉLVEZNI A SZINGLI ANYUKA SZEREPÉT!
Mi paraszt emberek vannak, egyből csalnád a férjed, legyél magadra büszke, ha ez a történet igaz.
Szülés előtt volt orgazmusod?
Akkor valszeg annyira kitágultál, hogy egy nyerges billenccsel kocc nélkül meg lehetne ott fordulni, de ez nem a férjed hibája.
Négy éve szültem és azóta nincs orgazmusom!:-(
Párommal már mindent átbeszéltünk,próbálkoztunk de semmi eredménye.a maszturbálást pedig nagyon unom!Nem azt kértem h elítéljetek,hanem azt,hogy adjatok tanácsot hogy miként oldhatnám meg ezt a helyzetet!A megcsalás nem megoldás én is tudom,de mi van ha a páromban van a hiba és nem bennem?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!