Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Ötleteket várok!
Igen, vagy te mesz el otthonrol a srachoz (erosen gondolkozom, hogy mik lehetnek azok a bizonyos okok, amik miatt ez nem mukodne...), vagy ha minden kotel szakad bevallalod azt, hogy amikor a nagyi eppen alszik, "becsempeszed" magadhoz a sracot es megprobaltok minel halkabban, diszkretebben, ovatosabban ugykodni.
Az mondjuk elegge meg tudja gyilkolni a hangulatot, ha ovatoskodni kell, meg kicsit fura is, hogy 21 evesen igy kell trukkozgetned, de ha nincs mas...
Esetleg megvarjatok mig jo ido lesz ejszaka is es valahol a szabadban, egy vedett helyen probalkoztok.
VAGY: inkabb maradsz megis a komoly parkapcsolatnal, amit mondjuk a nagymamad is elfogad es akkor nem kell trukkozgetni, taktikazni, otletelni. Igy lenne a legtisztabb a dolog.
26/F
Én láttam múltkor hirdetésben "búvóhelyeket"! Szobákat adnak 5e körül.
Amúgy pedig nekem is szóról szóra ez volt a problémám, szóval kerestem munkát és albérletbe költöztem! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!