Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Ötleteket várok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Ötleteket várok!

Figyelt kérdés
21 lány vagyok a nagymamámmal élek.Barátom nincs, nem is szeretnék most, de szexre vágyom. Nagymamám nagyon maradi és ö ezt nem tudja tudná elfogadni. A fiúnak hozzánk kéne feljönnie, ''bizonyos okok miatt'' A nagyi ezt nem nézné jó szemmel és nem is akarok rosszat neki úgymond. Sajnos mindig itthon van, nem szokott eljárni. Mit lehetne ki találni? Örülnék valami jó frappáns ötletnek! Köszi és ha lehet normális válaszokat!

2012. ápr. 23. 22:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Vegyél egy vibrátort és kész!
2012. ápr. 23. 23:03
 12/16 anonim ***** válasza:
az nemjó,mami megtalálja oszt mi lessz? közöshasználat?
2012. ápr. 23. 23:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ki az anyám pontozott le azért, mert megkérdeztem, hogy mi az a bizonyos ok? De akkor a másikat miért nem?!
2012. ápr. 23. 23:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Neked kell elmenni otthonról,szerintem nincs más.Hazudni maminak,ide kell menni oda kell menni.Egy barát autójában is lehetne,erdős részen a természet lágy ölén.Templomba se megy a mami?
2012. ápr. 23. 23:16
 15/16 anonim ***** válasza:

Igen, vagy te mesz el otthonrol a srachoz (erosen gondolkozom, hogy mik lehetnek azok a bizonyos okok, amik miatt ez nem mukodne...), vagy ha minden kotel szakad bevallalod azt, hogy amikor a nagyi eppen alszik, "becsempeszed" magadhoz a sracot es megprobaltok minel halkabban, diszkretebben, ovatosabban ugykodni.

Az mondjuk elegge meg tudja gyilkolni a hangulatot, ha ovatoskodni kell, meg kicsit fura is, hogy 21 evesen igy kell trukkozgetned, de ha nincs mas...

Esetleg megvarjatok mig jo ido lesz ejszaka is es valahol a szabadban, egy vedett helyen probalkoztok.

VAGY: inkabb maradsz megis a komoly parkapcsolatnal, amit mondjuk a nagymamad is elfogad es akkor nem kell trukkozgetni, taktikazni, otletelni. Igy lenne a legtisztabb a dolog.

26/F

2012. ápr. 24. 09:22
 16/16 Trevira válasza:

Én láttam múltkor hirdetésben "búvóhelyeket"! Szobákat adnak 5e körül.

Amúgy pedig nekem is szóról szóra ez volt a problémám, szóval kerestem munkát és albérletbe költöztem! :D

2012. ápr. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!