Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Javaslatokat, ötleteket várok
háát.. ha felhívott magához, az egy jó jel. Vagyis veheted annak szerintem..
a továbbiakban meg szerintem legyél vele nyílt, és kérdezd meg, hogy lehetne-e ismerkednetek..úgy közelebbről.. és ha visszautasít elsőre, lehet csak makacs, de az is lehet, hogy valóban nem vagy az esete, és csak barátkozni akart.
nem hiszem, hogy ezzel sokat tudtam volna segíteni, de azért megpróbáltam. Sok sikert :)
18/L
előző vagyok!
még annyit, hogy attól, hogy a többieknek nem szimpatikus, vagy fura lánynak találják, az nem ok arra, hogy neked ne legyen szimpatikus.. és hogy ne alakulhasson ki köztetek a későbbiekben Bármi :) ha neked tetszik, és szimpatikus akkor hajrá :) na pussz
Most komolyan; ha már egyszer felhívott magához, akkor nyugodtan utána szaladhattál volna, mert így már nem tűnik nyomulósnak a dolog. Ráadásul ma péntek van, este lehet lazulni. Szerintem legközelebb, ha beszélgetsz vele valamiről, akkor egyszerűen kérdezd meg, nem mennétek-e el valahova, 100-ból 98-an így kezdik. (Nem számít, hogy egyszer már nemet mondott, az akkor volt, és kész. Ha újra nemet mondd, kérdezz rá, miért?) Az meg, hogy mások szerint kicsit furcsa... ezt sosem értettem. Mások szeretnének vele foglalkozni, vagy te?
Na látod. Akkor ennyit másokról. És hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!