Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetnék? Javaslatokat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Javaslatokat, ötleteket várok

Figyelt kérdés
Sziasztok, segítséget illetve javaslatokat kérnék! Ti mit tennétek? Van az egyetemen egy lány, aki nagyon tetszik nekem. Egyszer hosszabb ideig is beszélgettünk, és ott megismertem, szerintem nem csak szép, hanem okos és jó ember is. Viszont "kicsit" érdekes teremtés, a csoporttársaim túlságosan izgága lánynak tartják, nem igazán beszélgetnek vele, mivel szerintük egy igazi "belőtt" és elszállt csaj :) Nos, valóban kissé gyerekes, de szerintem igazi életvidám lány, és ez nagyon bejön nekem :) Ráadásul szerintem nagyon szép (mondjuk nem az a bombázó típus, de nekem pont az esetem), és úgy gondolom, félreismerik, mivel még nem állt módjukban megismerni. Az a baj, hogy már próbáltam elhívni italra, de visszautasította. Nem egy könnyű eset, szerintem nincs kapcsolata és nem is hiszem, hogy egyelőre nyitott lenne egy komoly kapcsolatra. Egyszer engem felhívott magához, és ennek nagyon örültem, mert szerintem nem sok csoporttársát hívta eddig fel magához, és így kicsit kitüntetve éreztem magam. Kérdésem, hogy ez ténylegesen jelenthet-e valamit (szimpatizál velem, stb. )? Illetve, mit tehetnék, hogy közelebb kerüljek hozzá? Sajnos ma is lett volna lehetőségem vele beszélni, de nagyon gyorsan lelépett, és már nem akartam utána rohanni :S Szeretném kiemelni, hogy alap esetben tudnám mit kéne tenni, de ez egy speciális eset, így az olyan ötletek, hogy "hívd el egy italra" vagy "keresd fel" nem igazán alkalmazhatóak.
2010. jan. 8. 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:

háát.. ha felhívott magához, az egy jó jel. Vagyis veheted annak szerintem..

a továbbiakban meg szerintem legyél vele nyílt, és kérdezd meg, hogy lehetne-e ismerkednetek..úgy közelebbről.. és ha visszautasít elsőre, lehet csak makacs, de az is lehet, hogy valóban nem vagy az esete, és csak barátkozni akart.

nem hiszem, hogy ezzel sokat tudtam volna segíteni, de azért megpróbáltam. Sok sikert :)

18/L

2010. jan. 8. 17:51
 2/5 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

még annyit, hogy attól, hogy a többieknek nem szimpatikus, vagy fura lánynak találják, az nem ok arra, hogy neked ne legyen szimpatikus.. és hogy ne alakulhasson ki köztetek a későbbiekben Bármi :) ha neked tetszik, és szimpatikus akkor hajrá :) na pussz

2010. jan. 8. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Most komolyan; ha már egyszer felhívott magához, akkor nyugodtan utána szaladhattál volna, mert így már nem tűnik nyomulósnak a dolog. Ráadásul ma péntek van, este lehet lazulni. Szerintem legközelebb, ha beszélgetsz vele valamiről, akkor egyszerűen kérdezd meg, nem mennétek-e el valahova, 100-ból 98-an így kezdik. (Nem számít, hogy egyszer már nemet mondott, az akkor volt, és kész. Ha újra nemet mondd, kérdezz rá, miért?) Az meg, hogy mások szerint kicsit furcsa... ezt sosem értettem. Mások szeretnének vele foglalkozni, vagy te?

Na látod. Akkor ennyit másokról. És hajrá!

2010. jan. 8. 18:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal, mit gondolnak a többiek róla, próbáld meghódítani! Nekem is mindig tetszettek az átlagtól eltérő pasik és egyébként is bírom a nemnormális vidám arcokat! Szerintem valami extrémebb, hozzáillőbb és eredetibb ötlettel próbálkozz! Mittomén, bár most nincs hó, de én megőrülnék ha elhívnának hóembert építeni, a fiú kezében egy lyukas piros lábos, egyszerűen ha addig nem szerettem, akkor és ott tuti beleszeretnék! :) Szal vmi ilyesmi típusúra gondoltam. Egy nem mindennapi lánynak ne süsd el a szokásos dumát! Sok sikert! :)
2010. jan. 8. 18:47
 5/5 A kérdező kommentje:
tetszik az utolsó javaslat :) végül is tényleg ilyenre kéne gondolnom, valami különlegesre. az a baj, h most csak vizsgaidőszakban találkozunk és több vizsgám nem lesz vele...
2010. jan. 8. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!