Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek mi jön be egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek mi jön be egy srácon?

Figyelt kérdés

gondolok itt:

-Piercing

-haj (vasalt,vaxolt...stb)

-hajszin (festett,természetes)

-öltözködés (milyen nadrág és milyen felsőrész)

és kort is ha lehet

köszi

am 15/F

2009. jún. 21. 19:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus! Piercing? Vasalt haj? Vagy te az emós korosztályhoz tartozol? Akkor az más...

Hát nekem a férfias férfiak jönnek be, ehhez hozzátartozik, hogy nem vasalja a haját és nincsenek idétlen piercingjei, max. tetkó, de nem nagy méretű! Hajszíne természetesen természetes! Öltözködése legyen alkalomhoz illő, de mindig igényes!

20/L

2009. jún. 21. 19:23
 2/24 A kérdező kommentje:
végülis majdnem eltaláltad hardcore-os vagyok ^^
2009. jún. 21. 19:23
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekem természetes haj ritka az olyan akinek jol áll a melirozott.

Mondjuk farmer, polo haj nekem spec zselézett de ez mindenkinek egyéni és minden csajnak más más jön be.

A pasin is az kell hogy jol álljanak a cuccok stb stb mindenkinek más áll jól

15/L

2009. jún. 21. 19:24
 4/24 anonim ***** válasza:
60%

hello hát én emo vagyok úgyhogy főleg az emo pasik jönnek be...

piercing nem akadály de ne legyen tele vele az arca

haj nem gond ha vasalja

ha nem gond ha festi de ha mar festi akkor ne szőkére vagy valami hanem inkább feketére...melír nem gond

14/L

2009. jún. 21. 19:27
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Én a "természetes"srácokat szeretem

Eredeti sszínű haj,nem kell azt kivasalni,sőt ne is vasalja ki.Melír kizárva,cvagy fesse be az egészet.

Piercing jöhet de azért nelegyen fanatikus.

Az öltözködésben a "normális"jön be.Szóval ne lógjon rajta a gatya,nevegyen fel 3 számmmal nagyobb kukás pulcsit...

15/L

2009. jún. 21. 19:32
 6/24 anonim ***** válasza:
69%
Utálom az emo-kat, szal aki hasonlít rá szóba sem jöhet. Piercing nem legyen, haj legyen természetes színű és RÖVID (ami a legfontosabb). Öltözködés: legyen fiatalos, s amolyan sportosan elegáns is lehet. Amúgy fogalmam sincs mi az a hardcore, öszintén nem is érdekel, de nyugi pár év kinövöd. Am meg fontos még az arc is. Sőt szinte a legfontosabb. Am én lány létemre megnézem, hogy egy pasinak milyen a cipője. Nagyon sokat elárul róla. Ennyi. 17/L
2009. jún. 21. 19:42
 7/24 A kérdező kommentje:
hardcore-os olyasmi mint az emo csak eszméletlen zúzós zenét hallgat
2009. jún. 21. 19:43
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

hú...egyetlen pasi akinek jól áll a pc az unokatesóm:D másnak még nem láttam,hogy ilyen jó állna,komolyan nyelv pc meg a szemöldökébe is nagyon tutin néz ki:D

na jó jön a lényeg:)

-ne legyen pc-je,anyire nem jön be nekem.

-természetes haj,esetleg kicsit hosszú:)az szexis^^

-öltözködés,hát sportos öltözködés:)az tuti bejön:D

De ez csak elmélet,mert lehet,hogy holnap találkozok egy pc-s sráccal tök jól elleszünk,meg minden.Simán összejönnék vele,meg lehet,hogy jól áll neki stb...Ez tényleg csak elméleti rész:)

És legyen stílusa^^

14/L

2009. jún. 21. 19:48
 9/24 anonim ***** válasza:
62%

:D te se tudod,mi a zúzós zene... Akik azt hallgatnak v csinálnak, azoknak semmi közük nincs az emósokhoz. Én eddig az összes emós kisfiút csajnak néztem.. én egyetlen olyan normális csajt se ismertem, akiknek bejöttek vna...

18F

2009. jún. 21. 19:57
 10/24 A kérdező kommentje:
Bring me the horizon , Carnifex , Cannibal Corpse , Cloacal kiss ...stb ezek mondanak vmit?
2009. jún. 21. 20:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!