Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi jön be egy srácon?
gondolok itt:
-Piercing
-haj (vasalt,vaxolt...stb)
-hajszin (festett,természetes)
-öltözködés (milyen nadrág és milyen felsőrész)
és kort is ha lehet
köszi
am 15/F
Jesszus! Piercing? Vasalt haj? Vagy te az emós korosztályhoz tartozol? Akkor az más...
Hát nekem a férfias férfiak jönnek be, ehhez hozzátartozik, hogy nem vasalja a haját és nincsenek idétlen piercingjei, max. tetkó, de nem nagy méretű! Hajszíne természetesen természetes! Öltözködése legyen alkalomhoz illő, de mindig igényes!
20/L
Nekem természetes haj ritka az olyan akinek jol áll a melirozott.
Mondjuk farmer, polo haj nekem spec zselézett de ez mindenkinek egyéni és minden csajnak más más jön be.
A pasin is az kell hogy jol álljanak a cuccok stb stb mindenkinek más áll jól
15/L
hello hát én emo vagyok úgyhogy főleg az emo pasik jönnek be...
piercing nem akadály de ne legyen tele vele az arca
haj nem gond ha vasalja
ha nem gond ha festi de ha mar festi akkor ne szőkére vagy valami hanem inkább feketére...melír nem gond
14/L
Én a "természetes"srácokat szeretem
Eredeti sszínű haj,nem kell azt kivasalni,sőt ne is vasalja ki.Melír kizárva,cvagy fesse be az egészet.
Piercing jöhet de azért nelegyen fanatikus.
Az öltözködésben a "normális"jön be.Szóval ne lógjon rajta a gatya,nevegyen fel 3 számmmal nagyobb kukás pulcsit...
15/L
hú...egyetlen pasi akinek jól áll a pc az unokatesóm:D másnak még nem láttam,hogy ilyen jó állna,komolyan nyelv pc meg a szemöldökébe is nagyon tutin néz ki:D
na jó jön a lényeg:)
-ne legyen pc-je,anyire nem jön be nekem.
-természetes haj,esetleg kicsit hosszú:)az szexis^^
-öltözködés,hát sportos öltözködés:)az tuti bejön:D
De ez csak elmélet,mert lehet,hogy holnap találkozok egy pc-s sráccal tök jól elleszünk,meg minden.Simán összejönnék vele,meg lehet,hogy jól áll neki stb...Ez tényleg csak elméleti rész:)
És legyen stílusa^^
14/L
:D te se tudod,mi a zúzós zene... Akik azt hallgatnak v csinálnak, azoknak semmi közük nincs az emósokhoz. Én eddig az összes emós kisfiút csajnak néztem.. én egyetlen olyan normális csajt se ismertem, akiknek bejöttek vna...
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!