Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk! Oszinten milyen kovetkeztetest vontok le?
miért olyan fontos, hogy ha megtudják, hogy az első pénzesebb?
nyílván feltűnik, ha luisvuttonban jár meg mindig fullos, a másik meg már többször is felvette ugyanazt a ruhát.
de ha egy pasi ez alapján ítél, hogy a szülők mit tudnak megvenni és mit nem, akkor én azzal nem is kezdenék!
és feltételezem te vagy a 2. lány.
én is hasonlóan vagyok, nekem a legjobb barátnőm a polgármester lánya és azért néha már kellemetlenül érzem magam, hogy én már sokadjára megyek ebben a felsőben bulizni, barátnőm meg minden estére újat vesz
a ruha kifejezi a benned rejlő stílust, meg kell válogatni, de ha vki nem ad ilyenre az lehet nem szegény csak igénytelen :D (én másban vagyok igénytelen)
f18
Én a pénzeset fogom választani, mert így magam is meg tudom majd hívatni vele egy-két ruhadarabra, mivel én is eléggé szeretek öltözködni.
23F
én sosem veszem észre,hogy kinek van új ruhája,nem azt figyelem,tehát nem is érdekel
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!