Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiuk! Nektek jobban tetszenek az olyan lanyok, akik nemcsak szepek, de jol is oltoznek + mindenuk megvan (legujjab telo, markas cucc)? Oszinten.
Persze. Csak olyannal jövök össze, akinek minimum iPhone 3GS-e van...
Dehogy is... Nekünk - ellentétben a lányokkal - tényleg nem a ruha számít. Persze azért adjon magára, de ez minden.
Nem, egyáltalán nem. Sőt,kib.....ul irritálnak az olyan lányok,akiknek ezek a legfontosabb dolgok.
Ezer, meg ezeregy dolog van,ami ennél sokkal fontosabb...
Az az első, hogy megnézem milyen telója van!
-.-
Egyaltalan nem vagyok segg hulye. Tanulas szempontjabol maximalista vagyok, baratjozni is szivesen baratkozok mindenkivel, a szuleim mindent megadnak, amit akarok (es ezt nem dicsekedeskent mondom). A kerdest meg azert tettem fel, mert egyes baratnoim folyton azzal vannak, hogy milyen jo nekem, mert mindenem megvan. De nem, mert lehet, hogy telefontol kezdve laptopig mindent megkapom, de a SZERELEM hianyzik az eletembol....
Es legyszivel a hulye megalazni szant hozzaszolasoktol ovjatok, mert lenyegeben magatokat egetitek vele...
A normalis valaszt adoknak pedig koszonom....
Igen, a fiúk a külsőségekre mennek. Aki azt mondja, csak a belső számít, az hazudik. Nem muszáj, hogy a csaj gazdag legyen, de akkor nagyon jó alakúnak, nagyon szexinek kell lennie. Ha arcra nem olyan szép, az nem baj, de az alak nagyon fontos, ha pedig az nem az igazi, akkor már számít, hogy gazdag legyen.
Kivéve a gazdag fiúk, akiknek csak az alak számít.
Belső értékek alapján csak azok választanak barátnőt, akiknek nem jut szebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!