Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini fiuk! Nektek jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini fiuk! Nektek jobban tetszenek az olyan lanyok, akik nemcsak szepek, de jol is oltoznek + mindenuk megvan (legujjab telo, markas cucc)? Oszinten.

Figyelt kérdés
2011. jan. 12. 16:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
ma 18:17 - Ez nem igaz. Nekem pl. sokkal fontosabb az arc, mint az alak.
2011. jan. 12. 18:20
 12/13 anonim ***** válasza:

18:20

Bocs, tényleg nagyon általánosítottam. Amit leírtam, az tényleg nem minden fiúra vonatkozik, csak nagy százalékukra.

2011. jan. 12. 18:51
 13/13 anonim ***** válasza:

inkább neked fontos az vagy egy két ismerősnek a haveri körödből, aki szexre megy annak fontos az alak, jó valamennyire fontos, de kinézet szerint az arc a szemek a fontosabbak, főleg aki szerelmes, a többi ak isugárzáson múlik, és nagyon számít a belső is, te se örülnél neki ha szerelmes lenénl, és a csajod bunkó lenne, megbízhatatlan, hűtlen

nekem ha pasi lennék egy ribi meg bulizós mű maca nem kéne, inkább lehessen vele beszélgetni, akinek nem ezek az értékek számítanak, annak minek szerelem meg társ?

Igaz önmagában a kedvesség sem elég, mert attól h ellenkező nemü és kedves, még nem biztos h bejön, lehet csak barát is, de önmagban a szépség sem elég,

sőt lehet valakinek a sovány nagy mellü csajok jönnek be, de lehet valakinek a kis mellü, sportos csajok átlag arccal

sőt nem mindenki azzal jön össze aki kimondottan az ideálja, de attól még lehet szép

sőt van akinek a nyuszifog meg a nagy orr áll jól

attól h nem bombázó valaki meg nem plázacicam ég lehet szép

van akinek kicsit számít csak az alak, de az nem kimondottan tetszik neki, de nem azt nézi, ezért elviseli

sőt van akinek nincs is esete, mnidenkiben más szépséget lát

ha szerelmes akkor mégszebbnek látja, de bizonyára nem véletlenül leszünk szerelmesek valakibe

nagyított mellekkel, 50 kiló festékkel meg agyonretusálva bárkiből lehet bombább csajt csinálni, bár sztem a feltöltött ajak meg az agyonszolizott bőr nagyon ronda, undorító, olyan pasik se tetszenek akik izomagyúak meg agyonszolizottak

sőt van aki szép is, meg helyes is, aranyos is, okos is, szinte tökéletenek tűnik, de a pasi mégse lesz belé szerelmes

2011. jan. 14. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!