Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 7kg súlyfelesleg zavarja a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7kg súlyfelesleg zavarja a férfiakat?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 20. 17:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

167 cm 62 kg, hogy jött ki a 7 kg felesleg??

BMI kalkulátorral számolva is a normális értékek között vagy. Ne a kilókat számold, hanem a centiket, mert a kilóiddal semmi gond, ellenben ha elégedetlen vagy a külsőddel, akkor háj van az izmok helyén. Erre figyelj oda és keress egy megfelelő mozgásformát (= szívesen csinálod!)

2012. ápr. 20. 18:01
 12/15 anonim ***** válasza:
41%
Ha még 6,9 lenne, az oké, de 7 már gáz.
2012. ápr. 20. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
5/12-es vagyok, és eléggé le lettem pontozva. Ne haragudjatok,de ezt nem igazán értem miért .most halt meg egy olyan ember, akit nagyon szerettem, és nem tudok ilyen dolgokra problémaként tekinteni. És tartom: LEHET ellene tenni!
2012. ápr. 22. 11:33
 14/15 anonim ***** válasza:

engem nagyon zavar! gondold el 10kilos sulyzonal + 7 kilo azert ellegge megterheli az embert...

Nade viccen kivul, szerintem ez meg nem olyan veszes, viszont idosebb korodban lehet ebbol meg tobb is lesz, szal ha nekifogsz neha futni, uszni, stb az nem fog megartani.

2012. ápr. 27. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem. Főleg ha rántotthúsban van.
2012. ápr. 27. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!