Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem hiány?! (lent bővebben)
Körülbelül egy hónapja ért véget egy 5 hónapos kapcsolatom.
Nem vagyok rosszban a volt párommal, de szinte mindenhol csak a szerelmet látom. Mintha kiszedtek volna belőlem egy darabot.
Nem tudom, hogy a volt párom, vagy konkrétan a szerelem hiányzik, de nagyon rossz érzés.
Ez mindig így lesz egy szakítás után?
15/F
Sajnos ez mindig így van.
Mindenkit boldognak látsz, csak magadat érzed szomorúnak.
De ez attól is függ, hogy mennyire szeretted a párod. Ha nagyon, akkor természetesen tovább tart elfelejteni, ha kevésbé, akkor nem tart olyan soká.
Próbáld meg elfoglalni magad valamivel, amikor rád törnek az érzések.:(
Hasonló helyzetben voltam már én is.Csak én 11 hónap után még 3 hónappal is azt hittem ő hiányzik, újra összejöttünk, de 2 hónap után ismét elváltak útjaink. A köztes időben, énis mindenki mást boldognak láttam, és úgy éreztem hiányzik valaki aki úgy szeret mint az exem. Úgy gondoltam ő hiányzik, de most hogy végleg vége, rájöttem, hogy a szerelme hiányzott, az hogy valaki úgy szeressen mint ő tette. Feltétel nélkül, őszintén, teljes szívből, és én is érezzem ezt valaki iránt. Most, hogy van egy új kapcsolatom, jobban érzem magam ugyebár, de tudom, hogy ez is inkább azért van, mert van valaki akihez hozzábújhatok, akinek bármit elmondhatok stb, aki szeret és én viszontszerethetem. A volt párommal pedig tudom, hogy nem kezdeném újra, hiszen egyszer, majd másodszor is megjöttem belőle. :D
Szerintem várj egy kis időt, egy két-három hónapot, addigra biztos túl leszel a dolgon, még akkor is , ha most úgy gondolod nem hiányzik a lány. Én is úgy gondoltam egy darabig, meg mivel én szakítottam vele, nem is az volt az ok, h nem tudom elfelejteni, no de mind1 is. Várj egy kicsit, próbálj optimistán nézni a világra. És legyél nyitott.
Shk.
Hát igen én is ilyen szituban vagyok.
Mi 4 hónapig jártunk az ex barátommal, halálosan szerelmes voltam. Ahogy láttam ezt a kérdésed elkezdtem sírni.
Nekem egyszerre minda2ő hiányzik. A szerelem is meg a volt párom. Már több mint 2 hónapja szakítottunk de még mindig ugyanolyanok az érzéseim mint a kapcsolat elején.
Valamikor csak elmúlik bár néha én is azt érzem, hogy mindig őt csak tiszta szívemből szeretni, és hiába lesz más.. lehet idő kérdése mire kiheverjük az ilyen dolgokat de van akin az idő se segít.
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!