Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tör rá valakire hirtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tör rá valakire hirtelen a szerelem/kapcsolat hiány?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok,és még nem volt komoly kapcsolatom,sőt.. úgy általában kapcsolatom is igen kevés.Ennek meg vannak a maga okai,elég zárkózott vagyok,meg hiperérzékeny,meg stb.A lényeg az,hogy bár régen nagyon zavart a dolog,egy jó ideje elkezdtem úgy érezni,hogy bele nyugodtam,sőt nem is szeretném,ha lenne,hiszen a függetlenségnek is meg vannak a maga előnyei,így kényelmesen el voltam magamban.Viszont néhány hete teljesen váratlanul rám tört egy keserű hiányérzet ezzel kapcsolatban,és eléggé kellemetlen,már régen nem éreztem ezt... olyan szerencsétlennek érzi magát ilyenkor az ember.Mostanában történt velem néhány változás,a családban,meg az egyetemmel kapcsolatban is,lehet,hogy ez a hirtelen bizonytalanság idézi elő az egészet?
2009. aug. 18. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én is sokszor éreztem így magam, magányosnak, szerencsételennek... és hát elég rossz érzés. Szerintem teljesen érthető hogy előjött belőled az a hiányérzet. Én azt mondom, ne legyél ennyire zárkózott, hiperérzékeny, ugyanis az életben még érni fognak csalódások amiken túl kell lépni. Ne légy belenyugodva abba hogy nincs párod, ugyanis ez hosszútávon nem jó. Pár hétig, hónapig jó ha az ember egyedül van, de évekig már nem, és ne könyveld el hogy a függetlenség a szuper. Igenis kell az embernek egy pár. Szóval, csak fel a fejjel! Légy mindenkihez kedves, barátkozó, mosolyogj a pasikra! Ne légy olyan mint aki elvan magában (te írtad ezt).
2009. aug. 18. 21:31
 2/3 anonim ***** válasza:

Hogy őszinte legyek a szöveg felét én is írhattam volna. Sokszor gondolkodom azon, létezik-e az, hogy igaz szerelem.

Párkapcsolat fontos része az életnek. Próbálj meg neten vagy baráti kapcsolatokon keresztül ismerkedni. A bizonytalan jövőkép lehet részben az oka a hiányérzetnek.

Próbálj meg pozitívan gondolkodni, élvezni az életet,(bár tudom elég nehéz amikor rossz időszakban van az ember) légy boldog, lazíts és egyszer csak amikor nem számítasz rá eljön a szerelem.

2009. aug. 18. 21:37
 3/3 anonim ***** válasza:

És ha próbálom?

És ha nem jön?

Akkor mi a fene van úgy mégis??????

2009. szept. 5. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!