Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert mondjak h sovany vagyok?
Nem hiszem, hogy kamuzott, mert pont azért kérdeztem meg, mert szalagavató táncpróbán kaptam fel ölbe, és teljesen meglepődtem, milyen pehelykönnyű. Amúgy lehet, hogy másképp képzeltük el a teltet, mert nem volt túlzottan húsos csaj, de mondom, meglepő volt a súlya. Szerintem is nagyon könnyű csontozata lehetett, mást nem tudok elképzelni. Főleg, hogy volt egy vele egyforma magas csaj, ugyanilyen súllyal, de ő minden téren sokkal vékonyabb volt.
Az is érdekes volt, hogy barátnőm legjobb barátnője egy jól megtermett csaj. Kb 175 magas, és jó vaskos testalkatú, széles, hurkás derékkal, nagy kufferrel, 100D-s mellekkel. Kövérnek nem abszolút nem mondanám, de volt rajta túlsúly rendesen. Ettől függetlenül lesokkol, hogy 95kg (!) volt a súlya 18 évesen. Én 18 évesen 189 cm és 84 kg voltam, és rajtam is volt túlsúly (valahol a sportos és a mackós között voltam félút), én totál szétcsúsztam, mikor kiderült, hogy nehezebb nálam. Az ilyen tapasztalatok miatt mondom azt, hogy a súly nem írja le pontosan az illető lány alakját.
Kérdező! Ezek nagyon jó paraméterek! Szép lehetsz. Azok meg nem tudják mit beszélnek akik lesoványoznak, mert pont hogy az ilyen nők a szépek.
13:06
Egy nő súlyát ugyanúgy meg lehet kérdezni, mint egy férfi súlyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!