Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert mondjak h sovany vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondjak h sovany vagyok?

Figyelt kérdés
168 cm magas lany vagyok es 51 kilo, en nem erzem magam kimondotttan sovanynak megis nehany ismerosom tobbszor is beszol h sovany vagyok. Amugy a mereteim 84 62 90. Szerintetek is sovany vagyok?
2012. ápr. 18. 09:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Szoktak mondani, hogy szimplan szamok alapjan ezt nem lehet megmondani, de mikor egy baratnöm a 168 centihez 57 kilo volt, böven jo alakja volt, szoval igen, el tudom kepzelni, hogy sovany vagy.
2012. ápr. 18. 09:38
 2/16 anonim ***** válasza:
Képet kérünk!
2012. ápr. 18. 09:39
 3/16 anonim ***** válasza:
168 cm 50 kilósan én is sovány lennék. Ellenben ugyanilyen paraméterekkel 18 évesen még elfogadhatóan néztem ki. (A fényképeket visszanézve azért a karom elég vézna volt, meg már akkor is zavart a medencecsontom látványa:D) Így 28 évesen már zörögnének a csontjaim 51 kilóval.
2012. ápr. 18. 09:56
 4/16 anonim ***** válasza:
Tényleg sovány lehetsz.
2012. ápr. 18. 10:11
 5/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tökéletes vagy. De bizton akkor állíthatom, ha láthatlak is képen! :)
2012. ápr. 18. 10:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Többieknek igaza van képről lehet eldönteni.
2012. ápr. 18. 11:11
 7/16 anonim ***** válasza:
+1, tölts fel képet, ezekkel az adatokkal láttam már átlagnál teltebb csajt is.
2012. ápr. 18. 11:20
 8/16 anonim ***** válasza:
Átlagnál teltebb csajt 168 cm magassággal és 51 kg-mal? Azt megnézném. Töltenél fel róla képet?:D
2012. ápr. 18. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem tudok képet tölteni. Bár, lehet, nem volt 168, de nem is sokkal alacsonyabb. Osztálytársam volt, mikor felkaptam, meglepődtem, akkor mondta, hogy kb 50 kg. Az a teltebb karcsú volt nagy mellekkel, kis úszógumival, ilyenek.
2012. ápr. 18. 12:35
 10/16 anonim ***** válasza:
59%
Vagy sokkal alacsonyabb volt 168 cm-nél akkor, vagy kamuzott a súlyát illetően:) Szerintem az az 50 kg körül, inkább 59 lehetett:) Nem létezik az a nő/lány, aki 168 cm/50 kg és teltkarcsú, nagy cicikkel. Ha csak nincsenek olyan vékony csontjai mint egy madárnak. A másik lehetőség, hogy nagyon vastag csontú, de az azért látszik, hogy valaki azért vaskosabb mert olyan a váz, vagy azért mert ellepi a zsír. Én is cickós voltam 50 kilósan is, de hogy telt lettem volna... Az osztálytársad mentségére szolgáljon, hogy nőtől sosem kérdezzük meg a súlyát, pláne olyan szövegkörnyezetben, hogy "de nehéz vagy vazze":D (Kivéve kezelőorvosunk/gyógyszerészünk, ők megkérdezhetik)
2012. ápr. 18. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!