Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy találjak csak szexkapcsolatot?
"Nem akarom a netről összeszedni"
Nem akarod, de mégis onnan fogod :D
Meg szerinted nem kell annak szégyenkeznie akinek egy 1 éjszakás kaland után lett meg a gyerek? ? Oo Hát szerintem nekünk tök lényegtelen egymással vitáznunk mert nagyon más elveket vallunk :D
Nem írtam hogy neked egy éjszakás kalandból lett a gyerek, hanem
" De ennyi erővel, biztos van olyan, akinek csak becsúszik egy egyéjszakás kaland és van, lesz gyereke. Az is szégyenkezzen?"
Erre akartam utalni hogy igen, szerintem az is szégyenkezzen.
Csak hogy megértsd miért állok az ilyen dolgokhoz negatívan... :D egyáltalán vallásos alapon ítélem el
Nekem az "anya" az egy tiszta szó. és ha erre a szóra gondolok akkor az erkölcsösség, gondoskodás stb... jut eszembe És amit te akarsz csinálni, szerintem rohadt erkölcstelen és számomra bepiszkolja az "anya" jelentését.
Nekem nem az 1 éjszakás kalandokkal van a bajom...
www.goldengate.hu
www.lovebox.hu
de szerintem ha bármilyen oldalra beregisztrálsz és azt írod, hogy "kötetlen kapcsolatot" keresel akkor naponta 100 levél fog jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!