Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként hogy találjak csak szexkapcsolatot?
Szerintem túlbonyolítod!Nem kell közölni, hogy szex kapcsolatot keresel, csak egyszerűen valakivel-akivel persze a kémia megvan és még a társasága is rendben- eljutsz a lakásig.Utána eldöntöd, hogy olyan jó volt-e, hogy érdemes még találkozni vele,vagy sem.Lakáson kívül pedig nem találkoztok.
Viszont a hol már nehezebb.Kénytelen leszel elmenni ismerkedni, vagy pedig feladsz egy hirdetést, amiben kiírod, hogy ismerkedés és ne azt, hogy szexkapcsolatot keresel és ki vagy éhezve.
Elhiszem hogy vannak vágyaid, ezzel nincs is probléma, de miért van ennyire erkölcstelen? Persze, a fiadnak nem fog fájni, mert amiről nem tud az ugye nem fáj. Mondjuk ha én megtudnám hogy anyám 1 éves koromban szexpartnert keres az interneten aztán felhoz abba a házba ahol lakunk, szerintem összehánynám magam.
Meg mit gondolsz, milyen férfiak fognak jelentkezni? Nem azok elsősorban akik krvázni járnak? Elhiheted, nem fog jelentkezni a szőke herceg hogy elvigyen 1 menetre... Aki jól néz ki, annak valószínűleg van normális kapcsolata, vagy nem szorul rá hogy szánalomból megdgjon egy 28 éves anyát, hanem inkább elmegy akkor már és keres magának buliban egy szingli csajt...
Akinek meg normális a lelki világa, és nem is néz ki rosszul, és úgy bevállal, arra nagyon kíváncsi lennék milyen indíttatásból teszi ha nem szánalomból.
Szerintem túlbonyolítod!Nem kell közölni, hogy szex kapcsolatot keresel, csak egyszerűen valakivel-akivel persze a kémia megvan és még a társasága is rendben- eljutsz a lakásig.Utána eldöntöd, hogy olyan jó volt-e, hogy érdemes még találkozni vele,vagy sem.Lakáson kívül pedig nem találkoztok.
Viszont a hol már nehezebb.Kénytelen leszel elmenni ismerkedni, vagy pedig feladsz egy hirdetést, amiben kiírod, hogy ismerkedés és ne azt, hogy szexkapcsolatot keresel és ki vagy éhezve.
Szerintem egyáltalán nem ugyan az a 2.
Itt nem arról van szó hogy az zavarná hogy szexelsz. Hanem az hogy egy vadidegennel akit a netről szedtél össze felhívod egy 1 éjszakás kalandra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!