Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőként hogy találjak csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként hogy találjak csak szexkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ki fogom verni a biztosítékot pár embernél, de vállalom. 28 éves nő vagyok, egyedül nevelem az 1éves kisfiamat, az apja lelépett még a terhességem elején. A fiam fogantatása óta nem volt szexuális kapcsolatom, eddig nem is nagyon érdekelt. De most már pár hete azt vettem észre, hogy folyton erotikus dolgokról álmodok, és egyre jobban vágyom már egy kiadós.... Pasi nem kell semmilyen formában párkapcsolatra, most nem állok készen rá, a fiammal vagyok minden pillanatban, ráadásul nem akarom, hogy az élete átjáróház legyen, tehát csak akkor jön rendesen képbe pasi, ha komolyra akarom. Hogy a francba keressek olyan pasit, aki hajlandó lenne rá? Mármint sokan hajlandóak lennének rá, de mégis hogy mondjam el ezt bárkinek? Bocsi, de meg...? Egyébként szoktam sok bókot kapni, fitneszedző voltam a terhesség előtt, de ilyet még sem mondhat ki nyíltan egy nő. Ráadásul az ismerősi körömbe csak házas, komoly barátnős pasik vannak, azok pedig nekem tabuk, nem akarok senki életébe belegázolni. Nem járok el bulizni se, se semmi, mindig a fiammal vagyok, max a játszótérre megyek le. Társkereső hirdetést meg mégsem akarok feladni, olyan idiótán hangzik, hogy tényleg csak egy jó szexet akarok. Tudom, hogy lesz aki leugat, de egészséges fiatal nő vagyok, és már lassan 2év után nagyon hiányzik az is. Hogy hozzam ezt egy pasi tudomására, és egyáltalán hol találok ilyen pasit?
2012. ápr. 17. 17:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Szia! Ha debreceni vagy, akkor segítek megoldani a problémád!
2012. ápr. 17. 18:02
 12/31 anonim ***** válasza:
71%
Nekem úgy tűnik nem vagy túl erős jellem. Már csak annyi választ el egy kvától hogy neked nem kell fizetni. Szerintem inkább azzal foglalkozz hogy találj magadnak egy rendes párt,a gyerekednek megy egy jó apát. Emberek vagyunk, nem állatok! Amúgy pedig... önkielégítés?
2012. ápr. 17. 18:06
 13/31 A kérdező kommentje:
Nem akarok fűvel, fával, bokorral lefeküdni, tehát nem értem miért vagyok k*rva..Hiányzik 2 év után a szex és szeretném újra egyszer, sajnálom, ha ezt nem lehet megérteni. Ettől függetlenül köszönöm a válaszod, és mindenkiét, azét is aki leribancozz, akkor az vagyok, tudom, hogy sokaknak ez nem fér az erkölcsi normájukba. De azt hozzá tenném, nem akarok minden áron d*gni, van olyan szintén fitneszedző munkatársam, akiről tudom, hogy bejövök neki, de felesége van és eszembe se jutna neki ajánlatot tenni, pedig biztos vagyok benne, hogy igent mondana, az a tipikus kaszanova. Akkor lennék szerintem igazi ribanc, ha leszarnám a feleségét és széttenném neki a lábam. De én egy független pasit akarok épp ezért, mert nem fogok egy kaland miatt senki életébe belebonyolódni. Eljön majd az az idő is, amikor komoly kapcsolatot akarok, de az nem most van. A fiam még túl kicsi, ő nekem a minden, és neki és én, ráadásul mivel nem járok el, nem tudok ismerkedni sem. Tudom, egy nőnek nem illdomos elmondani, hogy neki is vannak vágyai, de attól még ez így van. Nem hiszem, hogy ez a fiam életére rossz hatással lenne, nem előtte akarom csinálni.
2012. ápr. 17. 18:11
 14/31 anonim ***** válasza:
Na szegénykém itt aztán jol megkaptad. Sajnos én nem ajánlhatom fel magamat (nemem miatt). Szerintem ne legyenek elöitéleteid a társkeresökkel szemben. Hirdess! (Persze azt nem kell hangsulyozni, hogy csak szex.) Azután meg válogass a jelentkezök között. Nyugi, lesz nagyon sok. Talán egy dologra érdemes még figyelned, a társkeresö kiválasztására. Hol élsz? ( Ilyenröl inkább üziben, ha ugy gondolod.)
2012. ápr. 17. 18:14
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem túlbonyolítod!Nem kell közölni, hogy szex kapcsolatot keresel, csak egyszerűen valakivel-akivel persze a kémia megvan és még a társasága is rendben- eljutsz a lakásig.Utána eldöntöd, hogy olyan jó volt-e, hogy érdemes még találkozni vele,vagy sem.Lakáson kívül pedig nem találkoztok.

Viszont a hol már nehezebb.Kénytelen leszel elmenni ismerkedni, vagy pedig feladsz egy hirdetést, amiben kiírod, hogy ismerkedés és ne azt, hogy szexkapcsolatot keresel és ki vagy éhezve.

2012. ápr. 17. 18:21
 16/31 anonim ***** válasza:

Elhiszem hogy vannak vágyaid, ezzel nincs is probléma, de miért van ennyire erkölcstelen? Persze, a fiadnak nem fog fájni, mert amiről nem tud az ugye nem fáj. Mondjuk ha én megtudnám hogy anyám 1 éves koromban szexpartnert keres az interneten aztán felhoz abba a házba ahol lakunk, szerintem összehánynám magam.

Meg mit gondolsz, milyen férfiak fognak jelentkezni? Nem azok elsősorban akik krvázni járnak? Elhiheted, nem fog jelentkezni a szőke herceg hogy elvigyen 1 menetre... Aki jól néz ki, annak valószínűleg van normális kapcsolata, vagy nem szorul rá hogy szánalomból megdgjon egy 28 éves anyát, hanem inkább elmegy akkor már és keres magának buliban egy szingli csajt...

Akinek meg normális a lelki világa, és nem is néz ki rosszul, és úgy bevállal, arra nagyon kíváncsi lennék milyen indíttatásból teszi ha nem szánalomból.

2012. ápr. 17. 18:23
 17/31 A kérdező kommentje:
ha megtudná a fiam? már bocsi nem értem, te közlöd a gyerekeiddel ha az apjukkal szexelsz? mert én nem terveztem elmondani se most, se máskor, nem hinném, hogy rá tartozik.
2012. ápr. 17. 18:25
 18/31 anonim ***** válasza:

Szerintem túlbonyolítod!Nem kell közölni, hogy szex kapcsolatot keresel, csak egyszerűen valakivel-akivel persze a kémia megvan és még a társasága is rendben- eljutsz a lakásig.Utána eldöntöd, hogy olyan jó volt-e, hogy érdemes még találkozni vele,vagy sem.Lakáson kívül pedig nem találkoztok.

Viszont a hol már nehezebb.Kénytelen leszel elmenni ismerkedni, vagy pedig feladsz egy hirdetést, amiben kiírod, hogy ismerkedés és ne azt, hogy szexkapcsolatot keresel és ki vagy éhezve.

2012. ápr. 17. 18:29
 19/31 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem ugyan az a 2.

Itt nem arról van szó hogy az zavarná hogy szexelsz. Hanem az hogy egy vadidegennel akit a netről szedtél össze felhívod egy 1 éjszakás kalandra.

2012. ápr. 17. 18:35
 20/31 A kérdező kommentje:
Nem akarom a netről összeszedni, de nem járok sehova, szóval nincs sok választásom. De ennyi erővel, biztos van olyan, akinek csak becsúszik egy egyéjszakás kaland és van, lesz gyereke. Az is szégyenkezzen? Én nem akarok kötekedni, mondom, megértem teljesen, ha valaki nem ért meg, csak próbálok válaszolni :)
2012. ápr. 17. 18:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!