Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy jól működő kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy jól működő kapcsolatba beleférnek az ilyenek?

Figyelt kérdés

Vőlegényemmel 7 éve vagyunk együtt, minden oké, tervezzük az összeköltözést, lagzit, tényleg semmi gond, bármit meg tudunk beszélni.

A legjobb haverjával úgy 1-2 éve kezdtem én is jóban lenni, előtte is találkoztunk néha, de mostanában már én is azt mondom, hogy haverom, nem azt, hogy vőlegényem legjobb barátja. Elmegyünk ketten erre-arra, pl elhív, ha venni akar magának ruhát, vagy ha én akarom valamivel meglepni a vőlegényem, akkor őt hívom vásárolni, emellett sokat beszélgetünk facebookon is "csak úgy".

Én eddig bele se gondoltam abba, hogy esetleg a külső szemlélőnek úgy tűnhet, hogy valami van köztünk, vagy alakul valami... erről szó sincs, de vőlegényem elejtett egy mondatot, amiből rájöttem, hogy féltékeny.

Belegondoltam, és tényleg van úgy, hogy ezzel a sráccal valami kétértelműt mondunk egymásnak.

Beszéltem vele erről (sráccal), hogy ő ezt észrevette-e, és hogy szerinte miért flörtölgetünk, és azt mondta, hogy jólesik neki, hogy van valaki, akivel így tud beszélgetni, de nem akar tőlem semmit, nem fog keresztbetenni a legjobb haverjának, és nem akar tőlem semmit. Nekem is jó, hogy van valaki, akivel tudok beszélgetni, mert sajnos barátnőimmel nem nagyon tartjuk a kapcsolatot napi szinten... És jólesik a flörtölgetés is (már ha ezt annak lehet nevezni), mert soha nem voltam a fiúk álma típus, és jót tesz ez az önbizalmamnak.

Szerintetek gondot okozhat ez a továbbiakban a vőlegényemmel? Elhiszi, hogy nem akarunk egymástól semmit a haverjával?

2012. ápr. 17. 14:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ha mindketten komolyan gondoljátok, hogy csak haverok vagytok és egyikőtök sem érez ennél többet, akkor nem gáz. Viszont ha egyikőtöknek is megfordul a fejében, hogy "mi lenne ha...", akkor gáz van.
2012. jún. 3. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!