Beleférnek apró hazugságok egy kapcsolatba?
Szóval, van egy dolog amit eltitkoltam a párom elől. Nem csaltam meg, és ehhez hasonlók.
A lényeg az, hogy egy ember van, aki tud erről a hazugságomról, és ő ki is fogja használni az alkalmat, hogy lebuktasson. Persze a párom nekem fog hinni, nem annak az illetőnek...
Elmondani nem szeretném neki semmiképpen!
Soha semmiben nem hazudtam, de az ő érdekében most muszáj.
ha kiakadna akkor nem pici füllentés, ez nagyon nem fér bele. ha nem mersz előtte, vagy nem lehetsz előtte őszinte akkor régen rossz. ilyen kapcsolatot én nem szeretnék...
23f
Ha tényleg annyira az ő érdeke, akkor talán.
De egyébként szerintem nem. Ha nem mondok el valamit, az még bizonyos esetekben esetleg elmegy, de a hazugság szerintem már nem fér bele.
Az egy dolog, hogy valamit eltitkoltál, az viszont már egy második hazugság lesz, hogy ha kiderül, a párod szemébe hazudod, hogy nem igaz, amit állítanak rólad. Ez már egyből 2 hazugság, és lehet hozza maga után a többit.
Tehát nincs olyan, hogy "soha, csak most az egyszer".
Neked ez belefér egy kapcsolatba?
Mit szólnál hozzá, ha kiderülne, hogy a párod is csak egy hazugságot takargat egy másikkal, azt meg esetleg még néhánnyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!