Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudom magam túltenni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom magam túltenni rajta, hogy "könnyűvérű" lettem?

Figyelt kérdés

Kb.1,5 éve járok el szórakozni,és eddig is mindig kavartam pasikkal,de eleinte visszafogotabban,meg olyan helyen,ahol nem ismertek.Egy ideje azonban olyan helyre járok,ahol már mindenki ismer.Itt is kavarok pasikkal,és sajnos van,hogy én nyomulok,én smárolom le az illetőt(alkohol hatása alatt,bár tudom,hogy ez nem mentség).A smárolásnál tovább nem megyek sosem,de így is szörnyen érzem magam mostmár.Sajnos a miértjét is tudom,hogy miért csinálom azt amit teszek,és alapból nem vagyok ilyen,de aki ott lát,csak az alapján ítél meg,és jogosan mondhatja rám,hogy egy ribanc vagyok.Kb.2 éve ezt elképzelhetetlennek tartottam,és most 180 fokos fordulatot vettem.

18/L

2012. ápr. 17. 07:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

9:41

Te egy ostoba fajankó vagy!

Amúgy Kicsilány, döntsd el mit akarsz. Tedd azt ami boldoggá tesz. Ha boldog vagy attól, hogy smárolsz ilyen 9:41 féle alakokkal, akkor tedd azt. Ha utólag rosszul érzed magad ettől, akkor meg tudod mit kell tenned.

Járj úgy szórakozni, hogy nem iszol sokat. Amit józanul megteszel, az jellemez igazán. Beitalozva mindenki csapodár módon viselkedik.

Egyébként nem tudom mlyen jellegű helyre ársz, de a mai fostalicska diszkókat én is csak részegen tudom elviselni.

21/F

2012. ápr. 17. 10:17
 22/30 anonim ***** válasza:

igen adom alá a lovat. mert sokan a mai srácok közül besz*riak, és ha nem megy oda acsaj hozzájuk ,ők biztosnem kezdeményeznek, mert nyuszik, és "nehogymár én menjek a lányhoz"....-__-

én emg ezt utálom.

am nem lovat adom alá, hisz abba még semmi rossz nincs, ha ő kezdeményez, nemaztmondtam ,hogy egyből szexeljenek..., csak hogy nyugodtan riszálhatja magát, mert abba semmi rosz nincs...me mitcsináljon szegény a discoba?!!!! te si gondolkotzz már?! üljön egy asztalnál és várja, hogy egy nyámnyila f*sz amjd elszólítsa táncolni...de iylen nicns, mert senki nem fog hozzá odamenni, mert besz*riak.

és olvasd már el a válaszom mégegyszer...nem a csókra buzdítom ,hanme arra, hogy ismerkedjen nyugodtan ,adjon jeleket, stb...és hagyja hogy a srác smárolja le. és kész.

iylen egyszerű.

2012. ápr. 17. 10:19
 23/30 anonim ***** válasza:

"Amit józanul megteszel, az jellemez igazán"

de hamár ittartunk ez pont nemigaz...mert a pia hozza elő belőled azokat a dolgokat, amit józanul nem tudsz, nem akarsz megcsinálni. ergo amit részegen teszel, olyan vagy valójában.

csak míg józan vagy, lemoderálod magad, de amit iszol ezek eltünnek, és felszínra jönnek a valódi vágyak.

2012. ápr. 17. 10:23
 24/30 anonim ***** válasza:

Nem kell túltenned magad rajta. Ha sokáig "csak" smárolsz velük előbb utóbb elterjed, hogy szűzkurv@ vagy, csak hülyíted őket, megunják aztán majd mindig lekoptatnak.

Nem lesz probléma. Csak idő kérdése.

2012. ápr. 17. 10:30
 25/30 anonim ***** válasza:

Az egy dolog h te utálod h a mai pasik beszariak, az az ő bajuk, a kérdés viszont nem ez volt.

Írta h nem akar ribinek tűnni, mert már így is rosszul érzi magát.. most ha odamegy egy csávohoz és riszálja magát neki, meg hozzádörzsöli magát, akkor ugyanott tart mint előtte. Lehet h a te partyarc szinteden ez a megszokott és elfogadott, h a csajnak oda kell nyomni a seggét a csávóhoz, nem tudom. Mit csináljon egy diszkóban? Táncoljon, élvezze a hangulatot. Ez nem feltétlen jelenti azt h menjen oda egy csávóhoz és simuljon rá. A sok mai tininek a diszkó szó hallatán nem a "baráti társasággal történő szórakozás" jut eszébe, hanem a "könnyű csajok, szex, pia amíg nem hányunk".

Most írhatnád h prűd vagyok stb, pedig nem, én is jártam diszkóba, nem is keveset, főleg itt a Balaton partján, és még most is csak 26 vagyok.

Sokan abból indulnak ki h azért kell diszkóba menni, h vkit felszedjünk... mintha muszáj lenne.

".me mitcsináljon szegény a discoba?!!!!"

Szórakozzon, táncoljon, stb. De ha egyszer le akar szokni a "minden pasit lesmárolok" témáról, akkor kordában kell tartania magát, ennyi. És elég szégyen h neked is csak az jut eszedbe a diszkó szó hallatán h ismerkedés, csajok, szex.

Ja és tanulj már meg helyes írni légyszíves, mert sok helyen nemigazán tudtam kibogozni h mit is akarsz az irományoddal. Na látod, ez az amit a diszkó helyett kéne a sok ostobának gyakorolnia, a helyesírás... De hát ez nem menő dolog, nem kell vele foglalkozni.

2012. ápr. 17. 10:38
 26/30 anonim ***** válasza:
Figyelj bánni az egész hogy mostmár nem csinálod ezeket és kész. Így tényleg nem fogsz kelleni senkinek ha ez kiderül rólad.
2012. ápr. 17. 11:19
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet. Nem mondom, hogy nincs igazság abban, amit írsz, de mindez nem a cselekedeteinkre, hanem inkább a mondanivalónkra igaz. Részeg ember mindig őszinte. Ez nagy igazság. A beitalozva elkövetett cselekményekre viszont ez nem vonatkozik. Lásd a kedves kérdező utólagos megbánását. Én is megbántam jó pár állatságot, amit ital hatására tettem, és józanul nem tenném meg. Nem azért mert gyáva vagyok hozzá, hanem mert egyszerűen nem tartom helyénvalónak.

2012. ápr. 17. 11:22
 28/30 anonim ***** válasza:

Én is ilyen voltam, de az a baj, hogy 15 évesen..

A helyzetem annyival volt jobb, hogy én sohasem ugyanazon a helyen voltam és nem diszkóban. Néptáncolok és bejárjuk a fél világot. Ukrajna, Románia, Szerbia, Szlovénia, Magyarország (szlovákiai vagyok), Ausztria stb. . .

Ilyen alkalmakkor vagy 300 fiatal összejön.. volt, hogy 5 koleszben voltunk elszállásolva és kb. 800-an voltunk.

Ugyebár ott lehet válogatni a férfiak között.

Sokáig nem tartottam magamat szép lánynak, de amikor elkerültünk ilyen helyekre, azt vettem észre, hogy nyomulnak a pasik és mintha tetszenék nekik.

Én ezt természetesen kihasználtam, de eleinte csak smárolással, tapizással. Csak aztán megbátorodtam, és a legnagyobb szégyenemre egy romániai magyar sráccal vesztettem el a szüzességemet, részegen, 2 nap ismerkedés után. Életemben nem csalódtam még ekkorát, és most már NAGYON megbántam.

Szeptemberben jött egy srác, aki most már fél éve a barátom. Nem csak halálosan szerelmes vagyok belé, hanem rajongok érte, szó szerint istenítem. Ő az én szememben az álompasi netovábbja. Ő pedig rettenetesen hűséges.

Azóta más pasira nem is néztem.. nem is akarok!

2012. ápr. 17. 12:52
 29/30 anonim ***** válasza:

# 22/ Időpont ma 10:19

Te hogyan állapítod meg valakiről aki éppen nem csókolózik, hogy azért nem teszi mert gyáva?

Millió más oka is lehet, ne magadból induljál ki.

Ha valaki nem csinál valamit, kérdezd meg tőle miért nem teszi, mert ha nem gyávaságból nem teszi amit szerinted tennie kellene, akkor könnyen erőszakos pofátlan tolakodásnak veszi amit csináltatni akarsz vele.

2012. ápr. 17. 13:33
 30/30 anonim ***** válasza:
szerintem feküdj mostmár le a srácokkal ne csak smároljatok, és legalább ténylegesen ribanc leszel nem csak annak mondanak!
2012. ápr. 17. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!