Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom magam túltenni rajta, hogy "könnyűvérű" lettem?
Kb.1,5 éve járok el szórakozni,és eddig is mindig kavartam pasikkal,de eleinte visszafogotabban,meg olyan helyen,ahol nem ismertek.Egy ideje azonban olyan helyre járok,ahol már mindenki ismer.Itt is kavarok pasikkal,és sajnos van,hogy én nyomulok,én smárolom le az illetőt(alkohol hatása alatt,bár tudom,hogy ez nem mentség).A smárolásnál tovább nem megyek sosem,de így is szörnyen érzem magam mostmár.Sajnos a miértjét is tudom,hogy miért csinálom azt amit teszek,és alapból nem vagyok ilyen,de aki ott lát,csak az alapján ítél meg,és jogosan mondhatja rám,hogy egy ribanc vagyok.Kb.2 éve ezt elképzelhetetlennek tartottam,és most 180 fokos fordulatot vettem.
18/L
Én nem neveznélek ribancnak, még. Állításod szerint nem adtad oda még magad másnak buli közben. Úgyhogy ez még megbocsájtható, hisz fiatal vagy, nincs kapcsolatod. Viszont ahogy írtad, 2 éve elképzelhetetlen volt h ilyenek csinálj mint amit most. Jelenleg elképzelhetetlen a wc-ben 2 sör között egy menet szisztéma. Az a baj, ha így folytatod, és nem változtatsz vmin, akkor sajnos 1 év múlva lehet azt a kérdést fogod kiírni, h "jaj 1 éve még elképzelhetetlen volt buliban a wc-ben a szex, most meg..".
Egyáltalán nem ítéllek el, mert Nálad vannak sokkal de sokkal rosszabbak is. Viszont ha tényleg ennyire zavar ez a dolog Téged, akkor változtass. Igyál kevesebbet, és fogd vissza magad, ne turkálj egyből minden pasi szájába, mert akkor tényleg nem fogsz senkinek sem kelleni a későbbiekben hosszú távra. Az meg h alkohol hatására cselekszel... nem kifogás. Anno én is nagyon sokszor betintáztam, volt h a haverok szó szerint húztak haza, mert annyira matton voltam(erre nem vagyok büszke:D), de közben mégis tudtam h hol vagyok, beszéltem hozzájuk félig értelmesen, csak erőm nem volt. Könnyű az alkoholra fogni dolgokat, de Te is tudod, h nem az alkohol miatt mész oda a pasikhoz:)
Írta itt előttem vki, h egy kapcsolat kéne Neked. Sztem is így van. Egy normális pasi mellett megváltoznál sec-perc alatt.
Szal ha valóban változni akarsz, ideje elkezdeni, és gyakorolni az önkontrollt minden helyzetben, ha úgy érzed h kezd elszaladni Veled a ló. Viszont ha mélyen legbelül élvezed ezt a 7végi smárolás dolgot, akkor úgysem tudod megállni vagy változtatni rajt.
"Alkohol nélkül is buliztam már persze,az is jó tud lenni,de amikor az ember tele van gondokkal,valahogy jól esik inni,addig se foglalkozom a gondokkal."
Máskor hogyan foglalkozol a gondokkal? Akarod e megoldani azokat, vagy csak tűröd s mikor úgy érzed nem tudsz azokkal együtt élni, akkor iszol?
Ha igen, ez csak időhúzás, mert a saját problémáit mindenkinek magának kell megoldania.
Szerintem szórakozás luxus, aki megengedheti magának, akinek van oka ünnepelni az szórakozzon, de akinek problémái vannak, az előbb oldja meg a problémáit, mert a fontossági sorrendben az az első.
És ez nem üres papolás, mert minden tettnek van következménye.
Van olyan, amit ma csinálsz s húsz év múlva látod igazán hasznát (rosszabb esetben kárát). Fel lehet apránként építeni egy normális egzisztenciát, úgy hogy időben meg vannak oldva a gondok s nem várod ki még felhalmozódnak s összecsapnak a fejed felett a hullámai.
13.
"Írta itt előttem vki, h egy kapcsolat kéne Neked. Sztem is így van. Egy normális pasi mellett megváltoznál sec-perc alatt. "
Ez nem törvényszerű! Miért ne változtathatna saját kedvéért? Ha nem igényli a párkapcsolatot, akkor azt nem szabad erőltetni. Viszont azt tudomásul kell vennie, hogy a testi örömök párkapcsolatban boldogítanak csupán. Ha nem akar párkapcsolatot (mert van ilyen tipusú ember) akkor le kell mondania a szexualitásról is. A szex nem létszükséglet, abba még senki nem halt bele, hogy nem szeretkezett.
nah a sok "okos" megint osztja az észt, mintha ők olyna nagyon különbek lennének...ler*biznek téged, miközben ők uganezt csinálják, és hidd el, ha velük találkoznál szórakozóhelyen, ők lennének az elsők, akikkel smárolnál..-_-
semmi rosz nincs abban amit csinálsz...bulizol, keresed a párod, stb...fiatal vagy, tombolnak benned az érzések, vágyak.
mondom, NE halgass azokra, akik itt elhordanak mindennek, mert ők sem különbek. interneten könnyű okosnak lenni, de asaját multjukat már nemnézik ám soha...
nem mondom hogy így folytasd, csak picit fogd vissza a lovakat..ha kell ez meg amaz a pasi, akkor ne támadd le, csak menj oda riszáld neki a segged, dörözsöld oda magad hozzá, és meglessz az eredménye..;)
és ne mond olyanokat, hogy felesleges volt feltenni...mert NEM olt az, ezért vna az oldal, hogy segítsünk másoknak, és nem azért amit sokan csinálnak, hogy csak beszólnak, és lerónak mindenkit, miközbe ők maguk sem különbek, sőt...csak kiélik a "küldjünk már el valakit az anyába, meg ribizzek már le valakit, olyan jól esne" vágyaikat...
remélem megtalálod majd AZT a srácot, akivel el szeretnéd veszíteni, de addigis picit vegyél vissza, és hagyd, hogy a pasi lépjen először...azmár teljesen minegy miylen eszközel veszed rá (risza, szemezés, "véletlen" hozzáérés) ha a pasi kezd, sosem leszel r*banc ;)
csak ügyesen csajszi! :P
21/F
09:41
Azért nem kéne ám általánosítani mindenkit aki írt, mert ennyi erővel írhatnám én is neked h ne "okos"-ozz itt te " menő vagyok, a dumám is menő, diszkó forever jeee" stílusoddal, mert lerí rólad h ilyen bulimajom vagy. Csak h érezd milyen ha általánosítanak.
Amúgy meg had legyen már mindenkinek szabad véleménye, és had döntse el a kérdező h melyiket fogadja meg.
"akkor ne támadd le, csak menj oda riszáld neki a segged, dörözsöld oda magad hozzá"
Na látod ezért ribiznék le egyből. Jobbnál jobb ötleteket adsz neki. Olvastad h mi volt a kérdés? Az h lassan már szégyenli h ilyeneket tesz, te meg azt mondod neki ezután h riszálja a csávónak a seggét, meg dörzsölje magát neki? Gondolkodjál már néha mielőtt vmi baromságot írsz. Pont erről a nyomulós, mindenkire rámászós életről akar leakadni, te meg adod alá a lovat. Úgyhogy ne mondd azt h pont mi lennénk azok akik egyből smárolnánk a csajjal, mert te mindegyikőnket beelőznél a "menőségeddel".
Ha odamegy riszálni, akkor pont h ő kezd ki a csávóval, nem pedig fordítva. De te megint jól megfogalmaztad a baromságod.
De fel tudnak b*szni az ilyen szöveggel a "partyarcok".
Szerintem nem elítélendő.Csak vigyázz nehogy egyszer elkapd a mononukleózist(csókolózással simán elkapható kis vírus,olyan mint a tüszős mandulagyuszi).
Nem vagy rib*nc,sem könnyűvérű.Majd biztos lesz valaki akivel lehet komoly kapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!