Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy és hájas a hasam és a combom?
Figyelt kérdés
Szerintetek nagyon hájas vagyok? Fiúk járnátok egy ilyen hájas lánnyal??
2012. ápr. 16. 18:08
1/9 anonim válasza:
Ezekből a képekből meg nem tudom mondani :D De ha jó nagy kuffered van, amibe pakolhatok, akor talán XD
2/9 ASOT válasza:
kicsit jobb képeket nem tudnál berakni?
4/9 anonim válasza:
Te komolyan gondoltad, hogy ezekből az amorf képekből meg tudunk állapítani bármit is? Azt se tudom, hogy az az elejed vagy hátad-e... 1. és 3. kép... a középsőn a testrészt felismerem, de érdemi információt nem tartalmaz a kép.
Szóval grat az eszednek is.
5/9 anonim válasza:
Ezeken semmi nem látszik, de biztos h nem vagy hájas egyáltalán, mert ha egy lány kövérnek tartja magát, az soha nem kövér. Aki tényleg kövér, az nem veszi észre.
6/9 anonim válasza:
ezek már milyen képek? ha érdekel a dolog akkor olyan képet tegyél fel amin látni is lehet valamit. most ha azt mondom igen, vagy azt hogy nem azzal se mész semmire mert nem látni!
7/9 anonim válasza:
En azt se tudtam eldonteni, hogy milyen testreszedet latom.
8/9 anonim válasza:
Tényleg nem sok minden vehető ki a képekből.
De az mindenképp, hogy szép, feszes a bőröd.
Szerintem nem kell aggódnod...
9/9 anonim válasza:
...biztos h nem vagy hájas egyáltalán, mert ha egy lány kövérnek tartja magát, az soha nem kövér. Aki tényleg kövér, az nem veszi észre.
ezt h erted? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!