Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek mikor csattant el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mikor csattant el az első csók? Nekem egy órája, és azóta virulok mint a tejbetök

Figyelt kérdés

:D

15/L

2012. ápr. 16. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hmm.. több mint féléve:)
2012. ápr. 16. 19:44
 12/16 anonim ***** válasza:

:)

Nekem lassan egy éve, ha szereted a párod, akkor nap mint nap átélheted vele. Legalábbis én így gondolom. Persze nagyon jó volt az első, de ugyan olyan jól esik az összes többi. :)

2012. ápr. 17. 09:29
 13/16 anonim ***** válasza:

2011 augusztus 27. Még nem múltam akkor el 14. Az óta nem volt (sajnos) több, mert a fiúnak "csak úgy jött de nem is szeret meg semmi meg amúgy is..." (kifogástenger mért nem jöhetünk össze). Amúgy ő volt, igazán nem tehetek róla, hogy oda voltam érte, és nem ellenkeztem, aztán pofára estem. De maga az élmény olyan nagyon jó volt. Mással meg azóta sem jutottam odáig. Amúgy utána pár napig én is teljesen fel voltam dobva, és alig hittem el, hogy pont vele történt meg (annak ellenére amit utána mondott, az számított, amit előtte, meg maga a csók...), itt is olvasgattam, meg kitettem én is egy ilyen kérdést is.

amúgy grat nektek. (:

2012. ápr. 17. 18:14
 14/16 anonim válasza:

még soha :D és amilyen csúnya vagyok valószínűleg soha nem is fog :)

16/f

2012. ápr. 19. 02:12
 15/16 anonim ***** válasza:
3 éve 14 évesen
2012. ápr. 25. 09:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Ugyan már,mindenki úgy tökéletes,ahogy Isten megteremtette :)
2012. ápr. 25. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!