Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz egy buliban részegen csókolózni először?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 22:43
1/14 anonim válasza:
ha te nem érzed gáznak, akkor lényegtelen, hogy mi mit írunk
2/14 anonim válasza:
én is úgy kezdtem, de azóta sem csókolóztam senkivel sem
3/14 anonim válasza:
Ahogy érzed... szerintem az első csóknak varázsa van, amely varázst így nem éled/élted át.
5/14 anonim válasza:
buliban csókolóztam először, igaz már a vége felé volt szóval annyi pia nem volt már bennem de még érezhető volt. ha izgulós fajta vagy, jobb igy mert nem azon izgulsz hogy jól csinálod-e, hanem csak simán élvezed. én nem bántam meg.
6/14 anonim válasza:
a reszeg emberek gazak onmagukban ha csokoloznak ha nem :)))
7/14 anonim válasza:
2004-t írtunk. Kb 15 lehettem. Eszméletlen buli volt...de szó szerint ESZMÉLETLEN. Azt sem tudtam milyen világon vagyok. Az osztályból az egyik legcsúnyább lánnyal táncoltam, oszt hopp a nyelve már a mandulám simogatta. Na az gáz volt...főleg másnap. Nem hinném, hogy nagy varázsa lett volna. Szerencsére azóta csinosabb lányokhoz is volt szerencsém.
8/14 A kérdező kommentje:
igazából az események 95%-ára nem emlékszem
2012. ápr. 11. 23:11
10/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen volt az első csókom és már négy éve együtt vagyok azzal, akivel történt. :) Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, de azért azt sem igaz, hogy csak rossz sülhet ki belőle. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!