Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek Kinek milyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek Kinek milyen?

Figyelt kérdés
Ha egy buliba vagytok akkor milyen srácok tetszenek meg általában nektek? (göndör ártatlannak tűnő, rocker, emós, feltűnő esetleg környezetébe olvadó vagy netán visszahúzódó?)
2009. jún. 19. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Ha egy buliban vagyok persze egy olyan fiú fog megtetszeni, aki felhívja magára a figyelmemet, lehet vele szórakozni, táncolni és szép a mosolya :) Viszont nem is az a túl nyomulós, aki a második mondatában már az ágyba hív, mert olyat kikosarazok. De semmikép nem egy emós, bocs, ez az én véleményem.

L, 18

2009. jún. 19. 17:16
 2/3 anonim ***** válasza:
81%

Bevallom én buliban nem nagyon jövök össze senkivel, egyszerűen én nem olyan fiút kerestem, akinek ez az élete, mert én magam sem annyira szeretek oda járni. Nem is nagyon bízom az ilyen férfiak többségében.

De a legtöbb nőnek a helyes férfiak jönnek be, akik jól táncolnak, de nincs hülye leszólítós dumájuk, meg nyomulós. Jó észre venni, ha valakinek nem jössz be például :P

2009. jún. 19. 17:54
 3/3 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem mindenkinek mas izlese van. Valakinek azok jonnek be, akik ramenosek, valakinek akik artatlanok, .....

Nekem mondjuk nem jonnek be azok, akik mindig a közeppontban akarnak lenni. Eleg sok ilyen sracot ismerek es eleg farasztoak. Mintha ok volnanak a vilag kozepe.

Szoval ahany haz annyi szokas.

2009. jún. 19. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!