Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az építész fiúk tényleg "menők", bejönnek a lányoknak szakmai szempontból tekintve? Tehát ha megtudod egy srácról hogy építésznek tanul, az jó? 17/l
hát nem tudom, nekem mondjuk tök mindegy,hogy mi a pasi foglalkozása vagy minek tanul.sose választottam ez alapján párt. De ki hogy,lehet h valakinek ez számít...
21/L
Nekem tök mind1, csak jófej legyen meg szeressen.
Amúgy mi az a HIMYM?
Sose jönnék össze ilyennel..
16L
építészmérnöknek tanulok, és még sose tapasztaltam, hogy csak azért akart volna vki összejönni velem mert ennek tanulok...
Ami miatt vonzó lehet: szabadon osztja be az idejét (feltéve ha tervező lesz), így több időt tud tölteni családi dolgokkal, illetve barátnővel (utazás, vagy spontán dolgok)
Aki kivitelezésben fog dolgozni, annak nagyjából kiszámítható lesz a munkarendje, max annyi, hogy rugalmasabb (nem kell állandóan az építési területen dekkolnia, így el tud ugrani ezért vagy azért)
Sulis évek alatt meg azért lehet vonzó, mert nem kell sokat seggelnie, de leadandók előtt 1-2héttel már nem alszik, nem bulizik, csak rajzol.
Mondom úgy hogy január 4én leadás, és jön a szilveszter :D
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!