Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és fiúk! Számotokra mit jelent a férfiasság külső és belső szempontból?
Érdekelne, hogy, ha egy lány meglát egy fiút vagy férfit akkor mikor tudja azt mondani rá, hogy férfias. Kérlek ne felejtsetek el belső tulajdonságokat is!
Kösz mindenkinek!:)
Magas, borostás, süt róla, hogy imádják a nők, nem egy töketlen, "nem merek odamenni a nőkhöz" alak, udvarias, de nem papucs,nem udvarol,hanem hódít és mielőtt észbekapsz róla fantáziálsz elalvás előtt.
Jó a humora, de tényleg nagyon jó. Értelmes, van önálló véleménye és akarata,és ő a férfi a háznál. Szereti az állatokat,nem kábszerezik. Ja és 30-40 körüli.
Hát ennyi :)
Nem kell visszatérnem, de köszönöm:)
Nameg álmodozni sem szabad? Milyen világot élünk? :D
Megjegyzem léteznek ilyen férfiak, csak azok gondolják, hogy nem, akik nem ismernek magukra :)
21/N
Szerintem el vagy szállva.Nem vagyok borostás,de ennek ellenére nagyon férfias a kisugárzásom(nők szerint).És 24 éves vagyok!
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:51
Senki sem tökéletes. :D
Számomra nem. Tudjátok, ízlések és pofonok. Leírtam a lehető legférfiasabbat.
Egy vékony nő is lehet nőies és egy kövér is, mégsem fogjuk ugyanúgy látni őket, a kérdés pedig úgy szólt számotokra. Ha ezt nem értettétek, akkor megérdemlitek, hogy megsértődjetek.
75-ös, ez nem is a tökéletességről szól :) Tényleg senki sem az, és az álmodozik, aki a tökéleteset keresi, mert soha nem találja meg.
Másik nézőpont szerint pedig mindenkinek más a tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!