Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Felvehetem ezt a rövidnadrágot vagy ez már undort kelt bennetek?
Annyira szomorú vagyok, mert már régóta edzem a fenekemre meg a combomra elég keményen és egyszerűen nem tudok fogyni belőle... :( Viszont a melegbe szeretnék rövidnadrágot felvenni de nem merek. A szoknyába a combok annyira nem látszanak így azt bátran hordom meg jól is áll, de ezt felvehetem szerintetek vagy csak kiröhögnek...
Úristen XDDD amikor elolvastam amit írtál valami ilyesmire számítottam:
A te lábaiddal nincs semmim gond, nem látni h el lennél hízva, igaz nem a legvékonyabbak, de szerintem nyugodtan hordhatsz ilyen gatyákat.
18/f
Szerintem nem vagy dagadt egyáltalán, csak a nadrág szára tűnik egy kicsit szűknek. Nem kell fogynod, amit mondtál számokat, hogy mekkora vagy, szerintem abszolút ideálisak. Nem az egy számmal kisebb nadrágot veszed, és már nem is nyomja ki a lengőhusit.
bocs, hogy lány létemre beleszólok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!