Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Felvehetem ezt a rövidna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Felvehetem ezt a rövidnadrágot vagy ez már undort kelt bennetek?

Figyelt kérdés

Annyira szomorú vagyok, mert már régóta edzem a fenekemre meg a combomra elég keményen és egyszerűen nem tudok fogyni belőle... :( Viszont a melegbe szeretnék rövidnadrágot felvenni de nem merek. A szoknyába a combok annyira nem látszanak így azt bátran hordom meg jól is áll, de ezt felvehetem szerintetek vagy csak kiröhögnek...

[link]

2012. ápr. 15. 18:21
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Hát 170 centimhez vagyok 62 kiló. 57-re szeretnék lefogyni. Igazából csak a combom zavar hogy nagy... Meg ahol a nadrág vége van a combomnál ott kinyomja alul a lengőhusit és azt nem tudom hogy tüntethetném el.. :(
2012. ápr. 15. 18:25
 12/31 anonim ***** válasza:
57 kilóval már sovány lennél, sztem nem kell tovább fogynod.
2012. ápr. 15. 18:26
 13/31 anonim ***** válasza:

Úristen XDDD amikor elolvastam amit írtál valami ilyesmire számítottam:

[link]

A te lábaiddal nincs semmim gond, nem látni h el lennél hízva, igaz nem a legvékonyabbak, de szerintem nyugodtan hordhatsz ilyen gatyákat.

18/f

2012. ápr. 15. 18:26
 14/31 anonim ***** válasza:
Ha akarod segitek lefogyni,ledolgozzuk?:-)
2012. ápr. 15. 18:27
 15/31 A kérdező kommentje:
Tudom nem kifogás de ilyen az alkatom... Széles csípő vaskos combok. És nem tudok mit csinálni vele... :S Ha fogyok is mindig hasból fogyok először...
2012. ápr. 15. 18:28
 16/31 anonim ***** válasza:
31%
Rondán nézel ki, szóval ne büntesd emiatt a többieket.
2012. ápr. 15. 18:28
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem akarom, de köszi a véleményed. Amúgy azt hittem a rondát csak azután szokták mondani hogy láttuk az ember arcát. De ezek szerint én már a seggem alapján is ocsmány vagyok xD
2012. ápr. 15. 18:30
 18/31 anonim ***** válasza:
A vastag comb (egy bizonyos határon belül) sokkal szebb és izgatóbb, mint a vékony! A tiéd még picit vastagabb is lehetne, akkor lenne sztem ideális.
 19/31 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy dagadt egyáltalán, csak a nadrág szára tűnik egy kicsit szűknek. Nem kell fogynod, amit mondtál számokat, hogy mekkora vagy, szerintem abszolút ideálisak. Nem az egy számmal kisebb nadrágot veszed, és már nem is nyomja ki a lengőhusit.

bocs, hogy lány létemre beleszólok. :)

20/31 A kérdező kommentje:
csak az a baj hogy a nagyobb meg már nagy volt... (csípőben ez is picit nagy mert rugalmas az anyag) Az összes gatyám kifogytam mindegyikbe belefér kétszer az öklöm kb...
2012. ápr. 15. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!