Felvehetem ezt a rövidnadrágot? (+KÉPEK)
Az lenne a kérdésem, hogy mivel nem vagyok a legvékonyabb, szerintetek felvehetem-e ezt a magasderekú farmer rövidnacit. 170 cm vagyok és 58 kg, 38-as méret, bár tudom inkább a formák számítanak. Így magassarkúval gondoltam, a felsőt ne nézzétek, az otthoni:D
Dél felé jövök haza, akkor tudom megnézni a válaszokat, köszi mindenkinek előre is^^
Szerintem nagyon jó lábaid vannak! felvehet a nacit nyugodtan (mondjuk enkem sem jön be, de az alakod nem kizáró tényező)!
24/l
felvehetnéd, az alakod jó
de sztem ez a nadrg nem túl divatos..:S
" hogy mivel nem vagyok a legvékonyabb,"
Nos, ezt felejtsd el, nagyon jó alakod van. Nyugodtan felveheted, csak ne ezzel a cipővel. =D
Bár nekem a nadrág igazából nem jön be, nem a stílusom, de ha Neked tetszik.. =)
A nadrág nekem sem jön be, de nem áll rosszul
Viszont ne ezzel a cipővel vedd fel, hanem egy sima körömcipővel vagy szandállal. A bokánál lévő pántok rövidítik a lábat is nem előnyös.
Az alakoddal semmi gond, a nadrág viszont nekem sem jön be, és az ilyen magas derekú nacik elnyomják a csípőt.
Talán úgy nem, ha a felső a 2 zipzár aljáig ér.
A cipő tényleg nem nagyon passzol hozzá, vmi egyszerűbbel jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!