Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti szeretnétek magatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti szeretnétek magatoknak egy focista pasit?

Figyelt kérdés
Ha ez sok lemondással is jár, mint pl Keveset lehettek eggyütt hétvégente, stb.
2009. jún. 19. 12:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

az én barátom focizik:)

heti 4 eddzés , szezonban szombat meccs , vasárnap általában barátságos mérkőzés!

mindig elmegyek megnézni,meg alapjába véve én szeretem is a focit, együtt szoktunk a "jobb" meccseket is nézni , és még együtt is tippmixelünk:)

nagyon szeretem a barátom,miért lenne baj ha focizik?:)

2009. jún. 19. 14:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

14:00ás vagyok.

Lampard is milyen szerény már,jol focizik és jol is néz ki:)

van sok kivétel:)

18/L

2009. jún. 19. 14:04
 13/20 anonim ***** válasza:

Én nem szeretnék, nem szeretem a focit. De ha játszik, az még mindig jobb, (legalább sportol), mint ha a meccsekre gúvad - azt nem tartom intelligens hobbinak, főleg sokszor. Ami ennél is rosszabb, az az, ha meccsekre jár ("futballhuligán")

Ezzel kapcsolatban van egy vicces sztorim: több, mint egy éve jártam már a sráccal, egyszer egyedül voltam az albijában és kerestem valamait (nem kutakodtam, csak valami kellett), és a szekrényében volt egy csomó focimagazin!

Az viszont nem zavarna, ha a páromnak lenne valami, ami fontos számára, és ami igényel némi időt - amennyiben elfogadja, hogy nekem is van egy ilyen dolog.

2009. jún. 19. 14:59
 14/20 anonim válasza:
Attól függ,ha teszik és focizik,nem lenne akadály!!!!!
2009. jún. 19. 15:22
 15/20 A kérdező kommentje:
14:00... szerencsés a pasid.
2009. jún. 19. 15:28
 16/20 anonim ***** válasza:

14:00ás vagyok:)

szerintem nem én vagyok az egyedüli ilyen lány! Lehet tényleg nem sok ilyen lány rohangál az utcákon,de vannak persze:)

amúgy köszi:)

2009. jún. 19. 16:40
 17/20 anonim ***** válasza:
95%

Igen,szeretnék!!!!!:D

16L

2009. jún. 19. 19:28
 18/20 anonim ***** válasza:
MI???meccs előtt nem szexelhetnek?hátte hülye vagy:D mi a párommal szinte mindig csináljuk előtte és attól csak jobb lesz a teljesítménye:)
2010. ápr. 10. 15:45
 19/20 anonim ***** válasza:

én imádom a focit, jöhetne egy focista :D

18/L

2011. jan. 4. 22:09
 20/20 anonim válasza:
Az a srac aki nekem tetszik focista,meghozza nagyon jol jatszik. :) Ha én lennek a barátnője tuti ott lennek minden meccsen es biztatnam meg minden. :) nekem semmi bajom a focistakkal,az osztalyomban is van legalabb 15. :D 15/L
2015. ápr. 10. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!