Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretnétek magatoknak egy focista pasit?
az én barátom focizik:)
heti 4 eddzés , szezonban szombat meccs , vasárnap általában barátságos mérkőzés!
mindig elmegyek megnézni,meg alapjába véve én szeretem is a focit, együtt szoktunk a "jobb" meccseket is nézni , és még együtt is tippmixelünk:)
nagyon szeretem a barátom,miért lenne baj ha focizik?:)
14:00ás vagyok.
Lampard is milyen szerény már,jol focizik és jol is néz ki:)
van sok kivétel:)
18/L
Én nem szeretnék, nem szeretem a focit. De ha játszik, az még mindig jobb, (legalább sportol), mint ha a meccsekre gúvad - azt nem tartom intelligens hobbinak, főleg sokszor. Ami ennél is rosszabb, az az, ha meccsekre jár ("futballhuligán")
Ezzel kapcsolatban van egy vicces sztorim: több, mint egy éve jártam már a sráccal, egyszer egyedül voltam az albijában és kerestem valamait (nem kutakodtam, csak valami kellett), és a szekrényében volt egy csomó focimagazin!
Az viszont nem zavarna, ha a páromnak lenne valami, ami fontos számára, és ami igényel némi időt - amennyiben elfogadja, hogy nekem is van egy ilyen dolog.
14:00ás vagyok:)
szerintem nem én vagyok az egyedüli ilyen lány! Lehet tényleg nem sok ilyen lány rohangál az utcákon,de vannak persze:)
amúgy köszi:)
én imádom a focit, jöhetne egy focista :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!