Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi elkeseredett,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi elkeseredett, negatív ember?

Figyelt kérdés
A férfiak a nőket szidják, a nők a férfiakat szidják és közben nem veszik észre, hogy BENNÜK van a hiba!! És a helyett, hogy ezt orvosolnák, lehordják az ellenkező nemet, mert biztosan az ő hibája! Engem már annyi csalódás ért, rossz tapasztalat és pofon is kijárt már elég így életem 21 éve alatt. Soha nem volt még 1,5 hónapnál tartósabb kapcsolatom. Mégsem keresem másban a hibát. Én tudom, hogy éretlen vagyok és nem szeretem az állandóságot, a kötöttségeket még úgy se. Tehát nem csodálkozom azon, h még nem voltam szerelmes. De biztosan az leszek egyszer, majd ha jön valaki, aki érdemes lesz rá. A másik dolog: mindenki akkora jelentőséget tulajdonít a szüzességének, mintha valami hihetetlenül sorsdöntő dolog lenne. Nem lesz se több, se kevesebb egy ember attól, h még szűz, vagy már nem az! E helyett a többség rá van görcsölve a témára, és attól félve, h kinevetik, már kezdeményezni sem mer! Mindig lesznek olyanok, akik kinevetnek. Mindig lesznek olyanok, akiknek nem tetszünk majd, akik gúnyolódnak rajtunk. Én is annyi ilyet kaptam már! De az utóbbi időben rájöttem, h senki nem véd meg, úgyhogy nekem kell ezt megtennem! És megtanultam nevetni azokon, akik azt hitték, erősebbek, többek, ha bántanak valakit. De a legtöbben megzuhannak, ha kapnak egy negatív löketet, visszautasítást, furcsa pillantást, beszólást... Emberek! Mindig lesznek ilyenek! Meg kell tanulni elmenni ezek mellett a dolgok mellett! Mi lenne, ha nem paráznátok annyit? Mi lenne, ha egész egyszerűen lesz.rnátok, mit gondolnak azok, akiknek a véleménye nem nyom nektek semmit a latban? Ha lazán vennétek az életet? Nem könnyebb lenne? Annyira jó lenne, ha ezt mindenki látná! És annyira jó lenne, ha tudnék segíteni, de amíg mindenki a világában él és nem AKAR változtatni, addig tehet az ember bármit! Mi a baj? Mitől vagy ilyen?!
2012. ápr. 14. 20:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Sokuknak nincsen sikerélménye, valami hiányzik az életükből, és torzul el a világ.

És itt van az olyan ember, mint én. 17 éves vagyok, tinédzser, és egyedülálló. Pedig igényem lenne egy komoly kapcsolatra, de hát nem kellek senkinek se. Rengeteget agyaltam azon, hogy miért nem, hiszen nem vagyok annyira buta, se annyira csúnya sem, és nyilván tökéletes sem.

Ráadásul a korombeli srácok mind-mind a kis ribik után futnak, az idősebbek (tapasztalatom szerint) nem nagyon akarnak tinikkel járni, szóval amolyan 22-és csapdája ez.

Picit elkanyarodtam a témától, de olyan jól esett leírni. :))

17/L

2012. ápr. 14. 22:23
 12/14 A kérdező kommentje:

Igen, emlékszem, amikor valami rossz ért, nekem is a legkönnyebb, meg legideálisabb az volt, h fetrengtem nagy önsajnálatomban. Csak ezzel nem jutottam előrébb. És amit egyik válaszoló írt: az önsajnálat tényleg nem érdekli a többi embert. Én is azt vettem észre, h hiába szeret nagyon a családom, nem értékelik az önsajnálatomat. Ami érthető is. Szóval mivel nem lett jobb, ezért szintet léptem.

Néha engem is elkap az a rossz érzés, amikor boldog párokat látok, de nevelem magam: ilyenkor arra gondolok, h egy nap én is így fogok sétálni a szerelmemmel, és boldog leszek. Sokkal jobb így gondolkozni.

ma 20:59 - csak épp nem hiszem el, h nincs egy dolog sem, amiben jó lennél, vagy amit szeretnél. egy ember élete nem lehet ilyen kilátástalan, valamiért mindig érdemes élni. Különben meg volt egy igazán sz.r évem. Amikor konkrétan minden összejött. Vagyis semmi nem sikerült. De abszolút semmi. Bármihez hozzáfogtam, balul sült el. És tudtam, h a következő próbálkozásaim is kudarccal végződnek majd. És így is lett. Aztán elégedetten roskadtam magamba, olyan könnyű volt bőgni, meg sajnálni magam, hisz egy rakás szerencsétlenség voltam, önértékelésem nulla, azt hittem, majd valaki megsegít. Aztán én is rájöttem, h hiába akarnak nekem segíteni bárhogyan is, ha bennem nincs akaraterő, akkor semmi változás nem lett. Szóval év végén úgy döntöttem, lesz mi lesz, a következő évem sokkal jobb lesz és bármi, amihez fogok, sikerül majd. Volt egy szerencsétlen, pocsék, hihetetlenül sikertelen évem, de ennyi volt. Jobbat akarok. És tényleg minden sikerült. Na jó, egy-két dolog csak másodjára, vagy harmadjára, de az esetek 90%-ban minden összejött tényleg! Jó értelemben. Mondhat bárki bármit, hibáztathat másokat, én akkor is 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha az ember változni és változtatni akar, nem lusta érte tenni, akkor sikerülni fog neki. Az az igazán okos ember, aki ezt belátja és gyakorolja. :)

2012. ápr. 14. 23:00
 13/14 anonim ***** válasza:
51%

" Különben meg volt egy igazán sz.r évem. Amikor konkrétan minden összejött. Vagyis semmi nem sikerült. De abszolút semmi"

Neked 1 éved volt, nekem az egész életem ilyen. Egyszer megpróbáltam megölni magam, ott 5 percen múlt az életem, a lakótársam sajnos túl korán értek haza. Legközelebb nem hibázok. Gratulálok, hogy sikerült ebből kijönnöd, nekem nincs hozzá akaraterőm, kitartásom.

2012. ápr. 14. 23:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Van itt még valaki a kérdésnél?
2022. jan. 19. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!