Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, mert ragaszkodom hozzá?
Figyelt kérdés
nem megy a kapcsolatunk, de vágyom arra, hogy megfeleljek, mint férfi, nem megy.2012. ápr. 12. 00:20
1/20 anonim válasza:
nincsenek megadva az alap részletek.
pl ne lakj a szüleiddel
tudd eltartani magad
ne legyél elbelesedve stb,stb
ezek a minimum feltételek.
egyébként meg soha nem akartam megfelelni egy nőnek sem.
ha nem tetszett a viselkedése,vagy valami más,akkor szakítottam.
3/20 A kérdező kommentje:
mintha a szenvedés lenne az életem.
2012. ápr. 12. 00:26
5/20 A kérdező kommentje:
teljesen meghülyülök ettől a lánytól,vagyis magamtól
2012. ápr. 12. 00:32
6/20 anonim válasza:
de ba*zod még nem írod le mi a baj nem lesz válasz
7/20 A kérdező kommentje:
miért ragaszkodom a gondolataimhoz,negativak
2012. ápr. 12. 00:35
8/20 étoile et lune válasza:
Mintha csak hangosan gondolkodnál. Minek teszel fel egy kérdést, ha nem érdekelnek a reakciók? Tényleg túl keveset írsz, így nem tudunk tanácsot adni. Tényleg szükséged van tanácsra egyáltalán? Ha igen, írj részleteket, korokat, főbb gondokat, és mi az, hogy nem tudsz férfiként megfelelni?
9/20 A kérdező kommentje:
nem tudom megfogalmazni
2012. ápr. 12. 00:47
10/20 anonim válasza:
Tényleg szeretnénk segíteni!
Mondta, hogy nem felesz meg neki?
Az ágyban van a gond? Vagy általában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!