Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahogy nő vissza a szőr, kipattogok? (17/F)
borotválom ott, de ahogy nő vissza a szőr, kipattogok de nagyon, meg amikor leborotválom mindig minimum 4-5 nagyobb ilyen hólyag szerű jön ki .. mit csináljak ezekkel hogy ne legyenek?
17/F
Ha érzékeny a bőröd, akkor sajnos nincs mit tenni.
Nekem is ilyen a bőröm, és eddig bármit próbáltam, nem használt.
Fiúként nem kell borotválni, szerintem jobb, ha csak levágod rövidre. Miért borotválod, elvárják?
nem értem minek borotválod
ha meleg vagy akkor nem szóltam...
így nem lesz nőd soha haver! szerinted melyik nő kívánja meg a csupasz bráneredet amin nagy piros gennyes pattanások vannak?
vágd rövidre és kész...
Na akkor hogy legyen egy normális válasz is:
Ugyanúgy használj ott is aftershavet, mint az arcodnál (tisztítja), ha érzékeny a bőröd, akkor egy tíz perccel később bekenheted vmi hidratáló krémmel is.
Egyébként meg nyugi, ez csak a kezdeti időkben van így, ha rendszeresen csinálod, elmúlik, a bőrödnek is kell idő, hogy megszokja, borotválod.
Ja és egy csomó csaj szereti a borotváltat szal ne hallgass ezekre az igénytelen emberekre.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!