Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha naponta egyegészséges ember 15-25 ször szellent átlagosan, akkor miért zavarja az pl a csaj pasiját?
mert idióta a pasi
ok,nem egymás orra alá kell,de ezért kiszaladgálni hülyeség,jól is néznénk ki
Miért volna gusztustalan? Azért mert egy kretén ezt mondta, még nem gondolkozik így mindenki :). Előttem nyugodtan finghat a barátnőm, tudom, hogy neki is kell. Legalább tudom, hogy el meri engedni magát előttem.
Mellesleg előfordulnak nagyobb barmok is, pl egy huszonéves srác, aki szentül meg volt győződve, hogy a nők nem is tudnak szellenteni... Hát eléggé letört, mikor felvilágosítottuk xD.
van olyan nap amikor léptem nyomon pukizok és illatozik is rendesen, de nem tudok vele mit csinálni ha jön akkor jön, a párom még nem szólt semmi rosszat érte ő is pukizik, van amikor a tenyerébe megfogja és nekem adja
24/L
sztem vicces :D haverommal is mindig egymás alá fingunk azt' röhögünk rajta xD
f18
én szeretem ha egy lány fingik előttem :)
ha úgy alakulna, még a szexxel is összekötném :)
pl fingjon a farkamra :) vagy ilyenek...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!