Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult veletek, hogy a munkahelyeteken szexuális zaklatásban volt részetek?
Sötét este volt, viharzott, féltem haza menni. A gyárban meleg volt, nem fáztam és dolgoztam, elterelte a figyelmem a viharról, gondoltam reggelre jobb lesz. Oda jött hozzám a targoncás Zoli, ő 63 éves. Beszéltem neki hogy félek aztán eltűnt egy órára. Ezután lefogott engem és megakart erőszakolni, már a ruhám is lennt volt, de megütöttem és elrohantam. Kirúgták, de azóta is félek tőle. Rossz élmény volt.
26/F
"Azok véleményére és történetére is kiváncsi lennék akinek a környezetében előfordult ilyesmi"
Ezért. Az már lehet férfi is!
Egem a buszon taperoltak, mentem haza aztán éreztem, hogy fogdossák a fenekem, tömve volt a busz, elhúzódni sem tudtam, nem is láttam ki volt. Szerencsére farmerben voltam, ha miniszoknyába vagyok, nem tudom mi lett volna.
A másik történet, suliban egy srác vihogott a barátaival és nagyon néztek, aztán odajött és egyszerűen alámnyult. Na ő kapott egy akkora maflást, hogy eleredt az orra vére, azóta is kerül:)
20L
A volt gyakszihelyemen egy étteremben este is ott kellett maradnom mert rendezvény volt! Mikor lezajlott a többi pincérrel elkezdtünk iszogatni,az egyik srác 28 éves kicsit berugott és elkezdett fogdosni!
Nem nagy valami,nem is lett belőle semmi
Röviden és tömören: tetszetős munkatást "zaklatott", a vége az lett, hogy kikötöztem, és játszottunk egy jó kis szado-mazot. :D
Azóta még többen "zaklatnak". :( :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!