Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha szerelmes vagy?
egész nap rá gondolsz, és ha eszedbe jut, kellemes melegség önt el. és elmosolyodsz.
aggódsz érte... stb.
és nem utolsó sorban pillangók a hasban. :D
Ezt érezni fogod,egyszerüen nem lehet másra gondolni csak rá,aggódsz érte,nem tudsz neki 1 rossz szót sem szólni,haragudni sem tudsz rá,egyszerüen lenyűgöz.
17/F
- ha lefekvés elött rá gondolsz
- ha érdekel, hogy mi történik körülötte (pl.: családjával, barátaival, stb...)
- ha érzed, hogy boldog vagy vele, és nem látod benne a hibákat, legszívesebben CSAK vele lennél egész nap, és SOHA nem unnád meg a társaságát
- (ez főlleg akkor ha fiú vagy:) gyönyörűnek látod - még akkor is, ha nem egy szépségkirálynő -, mert azt látod rajta amilyen belülről... (nem a beleire gondolok
- (ezis legfőképpen fiúkra vonatkozik:) már szenvedtél miatta - persze nem szó szerint...
- ha mindent képes vagy feladni érte
- ha képtelen vagy haragudni rá
- ha beszéd nélkül is megértitek egymást
- ha mindenkit hozzá hasonlítasz (és arra jutsz, hogy ő jobb)
olvasd el a tegnapi kérdésem:D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Köszi a válaszokat:)
Akkor el mondom én hogy vagyok vele....
Első látásra undorodtam a sráctól, tényleg abszolút semmiben nem volt az esetem.. majd pár hónappal később kicsit kikupálódótt, és ráadásul hasonlít egy általam nagyon kedvelt sztárra is... lehetséges hogy csak azt a sztárt keresem benne...de az is lehet hogy ennek ahhoz semmi köze. Mert ha a srácot látom, nem jut eszembe róla a színész... de ha a színészt látom, róla rögtön beugrik a srác :D Egyébként meg igen, rengeteget gondolok rá, de nem érzem magam egyenrangúnak vele (ő nagyon jól néz ki, én nem tartom magam szépnek) ezért nem is küzdök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!