Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől alakul ki egy emberbe, hogy külsőleg megtetszik? A másikat meg épp az a karakter taszítja?
Arra gondolok, hogy most te pl:együtt vagy a pároddal, neked Ő az Istenférfi/Nő, valakinek meg inkább taszító hatással van a bioritmusára kinézetileg, mert nem jön be.
Arra lennék kíváncsi, ha nekem tetszik valaki, az miért van, és miért van, hogy aki nem tetszik az nem pont nem tetszik? Hogy és mi okból alakul ki egy ízlés párválasztásunk során, mik a befolyásolható tényezők?
gondolok itt arra:
pl: mondja egy lány: Párom azért tetszik,mert a stílusa,és az érdeklődési köre, a nézetei apukám/testvéreméhez hasonló.
Viszont ez egy belső ok, de a külsőt még mindig nem értem. : ) Talán kicsit buta kérdés, de ez olyan érdekes, hogy annyi ember van a világon, és mindenkinek kicsit pont más jön be.
:) Köszönöm azért első, azt hittem ehhez csak én vagyok buta.
De nem értem, az emberi érzelmeket:)
második: Hallottam már pár helyen,hogy az ember ahol felnő, ott kialakul egy fajta ízlés, amit átadnak a szülők.
Most lehetne azt mondani erre, apa fekete haju /barna szemű volt,anyunak Ő kellett.
Az én nagy Ő-nek is fekete a haja, és barna a szeme, de az arca tényleg más:)
De egy csomó helyen teljesen más a felállás... Nem hiszem, hogy ezt örökölni lehetne.
Vagy a szülők befolyásolják, vagy én nem tudom:) érdekes nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!