Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok olyan játékokat mondani amit a barátnőmmel lehetne játszani?
Figyelt kérdés
nem sexre és ilyesmikre gondolok, az más dolog
csak elütni az időt, jól érezni magunkat
2012. ápr. 10. 20:17
1/10 anonim válasza:
ez mit keres ebben a kategóriában?
2/10 anonim válasza:
A kategóriát én sem értem,de:sakk,puzzle,kártyázás,
vagy nem játék,de elmegy az idő:film nézés, főzés, fotózás, kirándulás
6/10 anonim válasza:
...ezért kell otthon egy bélyeggyűjteményt betárolni.
7/10 anonim válasza:
szerelem kategóriába miért ne férhetne bele?
de lehet sok mindent csinálni, legyetek kreatívak.
nálunk a társas simán belefér. esetleg fel lehet turbózni ha mondjuk aki veszít egy ruhadarabot levesz.
de mi üvegezni is szoktunk 2-en:) és akkor felelsz vagy mersz. izgalmas dolog:)
de bármit csinálhattok, még a közös kockulás is jó, ha a barátnőd olyan beállítottságú.
barátom codozik, de én meg imádom a GTA multit és a kedvemért mindig gta-zunk xd
de főzhettek, kirándulhattok, rajzolhatook, kártáyzhattok..bármi
8/10 anonim válasza:
birkózás,és még a szexkedvet is meghozza..
10/10 anonim válasza:
Hmmm....szerintem nezzetek farkasszemet....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!