Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudnátok mondani valami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudnátok mondani valami izgalmasabb programot, mert a barátnőmmel folyton csak sétlgatás a program?

Figyelt kérdés
Nem jut eszünkbe semmi jó ötlet. Ja és a kúrást és barátait hanyagoljátok ha lehet! Előre is köszke!
2012. ápr. 5. 21:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Futás!
2012. ápr. 5. 21:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Mozi, étterem, otthon közös főzőcskézés, kirándulás Normafán(ha mondjuk Pestiek vagytok). Pesten rengeteg hely van egyébként ahova el lehet menni, főleg, hogy már szép az idő. Állatkert, vidámpark, fürdő.
2012. ápr. 5. 21:41
 3/12 anonim ***** válasza:
mozizás, kajálás burger kingben, kfcben, mekiben, étteremben, büfében, színházba járás, koncertre járás, filmnézés otthon, főzés együtt, kirándulás, hajókázás, múzeumba járás, agyagozás, festés, rajzolás, xbox, ps, wii, pc-n közös játék, karaoke, kocsmázás együtt, állatkert, vidámpark, kávézó. hirtelen csak ennyi jut eszembe
2012. ápr. 5. 21:41
 4/12 anonim ***** válasza:
Üljetek le egy padra.
2012. ápr. 5. 21:43
 5/12 anonim ***** válasza:
tandem ugrás, lőtér :)
2012. ápr. 5. 21:47
 6/12 anonim ***** válasza:
mi biciklizni szoktunk menni. egy-egy szép helyen megállunk egy kicsit. üdítő, rágcsálnivaló.
2012. ápr. 5. 21:50
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
kúrjatok a barátaival
2012. ápr. 5. 21:52
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
Már ne haragudj, de már az óvodások is feltalálják magukat! Ennyire hülyék nem lehettek. Ha meg nem bírjátok egymást(mint kiderült unalmasok vagytok) akkor minek vagytok együtt? Minek neked egyáltalán társ?
2012. ápr. 5. 23:56
 9/12 anonim válasza:
Én már annak is örülnék, ha a barátom elvinne valahová... :)
2012. ápr. 6. 12:56
 10/12 A kérdező kommentje:
köszike a sok segítséget, azt hiszem merítek majd pár ötletet;) a 8. válaszadónak meg üzenném, hogy tudom, hogy te sokkal királyabb vagy mint én, de ahogy látom te is unatkozol (a külömbség csak az, hogy te mindezt egyedül teszed;)). Sztem azért van ez az oldal, hogy a problémáinkra választ kapjunk. Nektek meg még1x köszi!:):)
2012. ápr. 6. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!