Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mire gondolnátok hasonló esetben?
Az egyik munkatársammal a munkakezdésem óta (kb fél éve) nagyon jól megértjük egymást. Mindig tudunk mosolyt csalni egymás arcára. Azt gondolom,hogy az érzelmeim elmélyültek vele kapcsolatban. Egy kis bökkenő van a dologban: neki több,mint 3 éve kapcsolata van. Észrevételeim a következők:
amikor rossz kedvem van,mindig megkérdezi,mi a baj..elmondom neki, de ő továbbra is attól tart,miatta van rossz kedvem,és próbál jobb kedvre deríteni. Keresi a társaságomat.. amikor nem vagyok a közelében, utánam jön. Folyton kontaktust teremt velem. (arra gondolok,hogy amikor nem foglalkozom vele, bökdösi az oldalam..mosolyog..néz..) Ritkán megölel,magához szorít. Nem utasítja el a közeledésem.
Én mégsem tudom mire vélni ezt a kapcsolatot..lépni nem merek, nem szeretném,ha boldogtalan lenne, a kapcsolatába nem szeretnék belerondítani..mégis úgy érzem, ő kell nekem. Mit gondoltok, mi lehet ez? A válaszokat köszönöm :)
Mit bánhatnál meg évekkel később?
Azt, hogy nem jártatok ti is pár évet? Vagy mit? Melletted nem ölelgetne másokat, azt hiszed? Kis naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!