Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, volt már olyan, hogy egy adott lány tekintete szinte "meghipnotizált"? Hogy úgy éreztétek, néznetek "kell"?

Figyelt kérdés
Hülyén hangzik így leírva, ja. De tényleg komolyan kérdem. Történt már veletek olyan, hogy amikor belenéztetek egy lány/nő szemébe (legyen az ismeretlen, vagy ismerős), megfogott, szinte "megbabonázott" titeket a tekintete? Hogy úgy éreztétek, még egyszer bele kell néznetek? Mert az én szememre kivétel nélkül azt mondják, hogy különleges, szép (nem, nem vagyok küklopsz, nem ezért:P). De nem ez a lényeg, hanem alapból az emberek arcát nézem, mert érdekel, hogyan éreznek, mit gondolhatnak. (Nem úgy kell ezt érteni, hogy kigúvadt szemekkel lesem az emberek minden lépését, mint valami fanatikus, egyszerűen csak ülök a villamoson és nem feltétlen kifelé bámulok, hanem az emberek arcát, testtartását, mozdulatait, stb figyelem). És látom azt is, hogy a legtöbben visszanéznek rám. Ebben még nincs nagy pláne, de később látom, hogy egyre többször néznek rám érdeklődve, és néhányszor már oda is jöttek ismerkedni (ez nem túl gyakori, de már történt ilyen). Nem járok kihívó cuccokban, tehát addig oké, hogy megnéznek, ha szoknyába bújok, nem is erre keresem a választ. Hanem amikor pl edzőcipő, farmer, ing kombó van rajtam, a hajam sincs túlzottan "beállítva", és még szempillaspirál sincs rajtam (amúgy is a minimál smink híve vagyok), még akkor is ha egyszer rám néznek, utána többször megbámulnak. A szemembe. Ráadásul olyanok is, akik mellett ott a párjuk/feleségük. Hogy van ez? Múltkor is csak kiugrottam a városba, topisan és nem tapasztaltam változást, ugyanúgy megbámultak. Ez hogy lehet? Lehetséges, hogy csak a szemem fogja meg őket? Pontosítva a tekintetem? Történt veletek már ilyesmi, vagy totál hülyeség az egész?

2012. ápr. 9. 19:39
1 2 3
 11/22 ASOT ***** válasza:

noss...

Nem azt mondtam h egy nő ne törődjön magával! De igen foglalkozzon törődjön magával mert nő! járjon néha fodrászhoz, ha akar szoliba, öltözködjön csinosan, ehhez nem kötelező a magassarkú....

A MÉDIA az megint egy sz@rság, most h a sztároknak b*zis oldalra fésült hajuk van amit egész nap simogatnak, attól egy csomó hülye olyanra csináltatta és egész nap simogatják....nahát ez a média....aki hülye az be is vesz mindent!

A kérdésedre a válaszom: IGEN! Fontos a tekintet, DE! hiába kellsz kócosan, akkor sem szedtél fel éjjel 40 kg felesleget, és lett ragyás 1 éjszaka alatt a képed, és hullott ki a hajad, és rogyott le a segged!

Mondtam már ha szép vagy szexi akkor akár gumicsizmában is flangálhatsz! Most nem azért mert sztárrol van szó! de Jessica Alba kócosan is feltűnne az embernek mert kedves szép arca van, és az alakja kócosan sem változik. (kb 1 milla hozzá hasonló nő van még persze)

2012. ápr. 9. 20:26
 12/22 ASOT ***** válasza:

ja még annyi, hogy, és most a sok férfitársam által is merem mondani, hogy az egész összhatás fontos, lehet h a szemed megfogja az embert de nem biztos h magán is tudja tartani, azaz lehet h ha a pasi szeme lejjebb megy és a test nem tetszik akkor nem tuti h újra a szemedbe néz!

és mint mondom a szemünk megakad egy miniszoknyás nőn ha szép...de ha a mellette állónak az arcát kedvesebbnek csinosabbnak találjuk, és megnézzük és úgy gondoljuk h az ő teste is jó akkor ő is lehet befutó teljesen.

Mondom ez olyan mint amit az autókról mondtam!

Megy 20 fekete Aston Martin az úton sötétitett ablakkal, és jön köztük egy piros Ferrari átlátszó ablakokkal.....a Ferrarit szúrod ki!

De aztán ha belenézel az Astonba akkor lehet h beszállsz és eszedbe sem jut a piros Ferráriba átülni!

2012. ápr. 9. 20:33
 13/22 A kérdező kommentje:

persze, elhagyni nem szabad az embernek magát. nem is szeretem, csak épp nincs érzékem a divathoz, meg ezekhez a nőies cuccokhoz. :)) halálra unom magam a vásárlások alkalmával, így olyan cuccokat veszek meg (csak menjünk már innen), amiket később alig hordok, mert igazán nem is tetszik.

felhoznám példának egy barátnőmet. alacsonyabb nálam, kissé teltebb típus, de az arca szerintem szép. viszont ő aztán igazán tud öltözködni. nem arra kell gondolni, hogy megvesz méregdrága cuccokat (bár azért van neki), hanem annyira jó érzéke van ahhoz, hogy mit mivel párosítson össze, a cipő passzoljon a kabáthoz, én meg az újonnan vett csini gatyámban feszítek, amihez totál nem passzol a felső, meg a táska, mert én ilyen fesön-analfabéta lennék, és ilyenkor hiába úgy indultam el otthonról, hogy ejj én beza most csinos vagyok, amint őt meglátom, konstatálom, hogy míg ő egészében egy jól összerakott, csinos lány, én meg csupán egész jó vagyok, kissé zavaros stílussal. :D

de persze nem ez a lényeg. szeretek én nőies lenni, meg csinos, persze nem kihívóan és feltűnősködve, csak ha lehetne, mindenhova egy szál bugyiban és pólóban szaladgálnék, mert a komfortérzet a legfontosabb. :))

"lehet h ha a pasi szeme lejjebb megy és a test nem tetszik akkor nem tuti h újra a szemedbe néz! " - nahát, megint új dolgot mondtál. :) akkor hát ugrott az elméletem, túl nagy jelentőséget tulajdonítottam a pillantásomnak. :D képzeld, tegnap épp egy pap mellett mentem el az utcán (láttam a reverendáját) és még ő is úgy megnézett... ezért is gondoltam, hátha csak a szemem az oka. :)

a kocsis példákat is köszi, bár nem igazán tudok különbséget tenni max egy trabi és egy suzuki között. :)) nagyon sokat segítettél, respect és köszi :)))

2012. ápr. 9. 20:42
 14/22 ASOT ***** válasza:

nincsmit!

Még annyit!

h a barátnőd aki teltebb, rá értettem pölö azt, hogy "szemébe néz szép, lejjebb megy meglátja h gömböjded és nem még 1x vissza a szemére" rád viszont vissza menne mert az alakod is jó! :) Érted szivem???

(az autó példánál nem a márka volt a lényeg)

Szóval egy feszes farmerben, szűk felsővel, ugyanúgy lehetsz a toppon a befutó mint a barátnőd aki jól öltözik, (csak őt lentebb meglátják és lehet akármilyen jó a ruha-összeállítás senkit sem érdekel) Jó ezt ne úgy vedd h a ducibbak teltebbek senkinek sem tetszenek (mert mindjárt leoltanak itt páran)

Szóval egy ilyen egyszerű összeállításban DE! IGEN! Lehet a tekinteted a szemed is figyelemreméltó és felkeltő, és lehet h csak egy szempillantást tesznek a fejedtől lejjebb és maradnak a szemeidnél..amit lehet h nem veszel észre h lejjebb is megy egy pillantás!

MAGYARUL RÖVIDEN ERGO: a farmeros igéző tekintetű csajtól (aki te vagy) és a jól öltözködő szintén szép arcú de husisabb lány közül TÉGED választanálak!

És nem azért mert te vagy a kérdés feltevője! :)

Amúgy hány éves vagy?

Most mennem kell bocsi, ha gondolod holnap folyt.köv. Írj privátban ha még lenne kérdésed!

2012. ápr. 9. 20:54
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is hasonlóan vagyok. Szemmel mindent lekommunikálok. :D Sokan kérdezik hogyan kell buliban ismerkedni... Én meg csak nézek értetlenül, nekik miért nem elég az ha belenéznek a pasi szemébe. Nálam legtöbbször csak ennyi kell
2012. ápr. 9. 21:26
 16/22 anonim ***** válasza:
Nekem csak azt mondták, hogy ne nézzek, mert mindjárt meghalnak.
2012. ápr. 9. 21:32
 17/22 anonim ***** válasza:

milyen színű a szemed? csak nem kék? egyetlen egy lányt ismertem akinek nem is szép hanem gyönyörű szeme volt. olyan tekintet, arc, kisugárzás, hogy ha ránéztem alig bírtam levenni róla a tekintetem. az arca vonalvezetése, az arányai és a szeme árnyalata és formája is káprázatos.

ha rosszkedve volt, ha mosolygott, ha semmilyen volt, mindegy mert minden jól állt neki. az a típus aki egy elnyűtt tornacipőben régi farmerban és gagyi "szöszmösz" reklámpulcsiban is szebb volt mindenkinél.

Úgyhogy elképzelhető, hogy te is ilyen lány vagy. Azok a lányok akik ebbe a kategóriába tartoznak ők reggel kelés után kócosan is gyönyörűek. Nem kell smink, nem kell kivágott márkás ruha, mégis vonzzák a tekintetet.

2012. ápr. 9. 22:07
 18/22 A kérdező kommentje:

asot, dobok egy privátot :)

tegnap 21:26 - erről van szó. de néha nem elég csak nézni, ha azt akarod, h odajöjjön :))

héhaver, a szemem zöld. néha kékes, ha olyan hangulatban vagyok. :) és a legtöbbször túl nagy a pupillám (nem, nem vagyok betépve ilyenkor se). igen, az ilyen lány elég ritka, de néha látok ilyet és csodálom is, hogy lehet valaki ennyire szép. :)

2012. ápr. 10. 11:36
 19/22 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de úgy leírtad ezt a dolgot, hogy nagyon kíváncsivá tettél :) Egyébként én is találkoztam már ilyennel. :)

Nem küldenél nekem egy képet a szemedről? ^^ :)

2012. ápr. 10. 18:20
 20/22 A kérdező kommentje:

soha nem küldök senkinek képet magamról, max ismerősnek, ne hari, de ez elővigyázatosság. :)

tehát akkor veled is előfordult már ilyen? gyakori ez?

2012. ápr. 11. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!