Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, volt már olyan, hogy egy adott lány tekintete szinte "meghipnotizált"? Hogy úgy éreztétek, néznetek "kell"?
figyelj ide!
Ha egy lány jól néz ki, az alakja is jó, kedves szép arca van, akkor felvehet sáros koszos szakadt ruhát is, akkor is jól fog kinézni!
Ha nem mikulásnak van öltözve az ember, akkor a testalakját azért mindig lehet látni h milyen...és az akkor is olyan ha szabadidőben vagy...
Így van, ahogy a második is írta.
Én elég sok ilyen lányt látok egyébként. :)
Szerintem inkább a jellemben vannak problémák, külsőre nagyon sok szép lány van, mondjuk nekem jobban számít egy lány jelleme, a szép külsővel még nem nyer meg magának. :D
Köszi a válaszokat. :)
Második: de amikor mindenki azt mondja, hogy a pasik szeretik a nőies nőket és én csak bulikba veszek fel magassarkút, szoknyát is csak nyáron, vagy késő tavasszal hordok... általában lazán öltözködöm. Tehát sokkal nőiesebb nők járkálnak az utcán. Ne mondd, hogy ugyanúgy megnézed azt a csinos nőt ruhában, ami kiemeli a vonalait, szabadon hagyja a lábát egy magassarkúban, meg egy másikat, aki farmerban, edzőcipőben, atlétában és ingben, nulla ékszerrel járkál az utcán. De lehet persze én gondolom rosszul.
Most nem arra vagyok kíváncsi, h hogy nézek ki. Azzal tisztában vagyok, a visszajelzések és a tükör alapján.
"Szerintem inkább a jellemben vannak problémák, külsőre nagyon sok szép lány van, mondjuk nekem jobban számít egy lány jelleme, a szép külsővel még nem nyer meg magának. :D" - na jó, de ezt hogy érted? most nem erre utal a kérdésem. :) de írd csak el, érdekelne :)
2. vok.
DE IGEN! Nagyon is megnézem a sportcuccban járkálót is!
Hiába járkál magassarkúban, miniszoknyában, ha mondjuk a teste jó de arcra fejre "áááhhh" :)
Egy szabad testrész , persze h felhívja a figyelmet! De nem biztos h meg is ragad rajta az ember figyelme! Stimmt?
Vagy ha szép kedves arca feje van, és a teste nem tuti akkor az sem tart sokáig...
És nekem is és mindenkinek más a TÖKÉLY! :) Az hogy valaki "kisminkeli magát, minden hajszála úgy áll ahogy kell, magassarkú, kilátszik a köldöke, a combjai, ez FELTŰNŐ és ezt vesszük észre elsőre! -------> ez olyan hogy ha megy 20 autó az utcán, mind fekete, és jön egy piros akkor azt veszed észre azt szúrod ki! De aztán megnézed a többit is hogy az milyen!
Szóval nem adok neked igazat! :) Mert attól még h az első pillantás a miniszoknyásra megy addig lehet h rád több éves szempillantás megy!
comprende drága?
jó persze, ha az illetőnek jóideje nincs barátnője vagy nem is volt, vagy nem dugott már hónapok óta vagy esetleg évek óta....az lehet h már a csaj combjai láttán elélvez....
változó....egy ékszerrel amúgy semmit sem érsz...
asot - hát persze, hogy komprende drága. :))
amúgy gondoltam ám, hogy így van a józan paraszti eszemmel, csak a sok női magazin annyira mást sulykol az emberekbe, még szerencse, hogy nincs nagyon ilyenekre zsém. folyton azt hangoztatják: légy csinos, nőies, mert a férfiak felfigyelnek rád. én meg inkább az a kényelmes típus vagyok, meg nem szeretem, ha kopognak a lépteim a kövön és egyből minden férfi bámul, mint az a boci, csak mert tudja, h NŐ közeledik. :D
köszönöm a válaszod, nagyon hasznos volt. de tegyük fel (csak a vita kedvéért), hogy - bocsi, h erősködöm, de érdekel a válaszod - hogy egy alapból szép lány egy nap bal lábbal kel fel, karikás a szeme, kócos a haja, álmosan pislog, és még a pulcsiját is fordítva vette fel. nem egy fúriát kell elképzelni, hanem csak épp nem "ragyog", mint mikor süt a nap és jó a kedve. úgymond "beleolvad" a tömegbe. viszont megnézik a férfiak. nem lehet, hogy nem feltétlenül maga a lány egésze miatt, hanem a tekintete miatt?
örülök neki, hogy nem számít az ékszer nagyon, mert nem hordok. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!