Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, mit szólnátok, ha a barátnőtök felszedne 5 kilót?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 16:12
3/10 Agytörzsi Prof. válasza:
Semmit! Bár ha a csaj csak 10kg, akkor jelentős növekedés az a plusz 5kg. Normál testsúlynál az lósz.ar.
5/10 anonim válasza:
Hat ez semmin nem valtoztatna, max. megbeszelnem vele, hogy kezdjunk mindketten el egezsegesebben elni es az neked is meg neki is jo. Veled is barmikor elofordulhat, hogy felcsuszik par kilo...es akkor? Persze ha 10-20 kilorol beszelnenk meg megertenem az aggalyaid
6/10 anonim válasza:
semmit,nem a kiloia szerettem bele...az en baratnöm 2evvel ezelött elkezdett fogamzasgatlot szedni,es felszedett 35 kilot,abbahagyta a tabletta szedeset,de a kilokat nem tudta leadni,de nem erdekel,mert ahogy mondtam nem a kiloiba szerettem bele.szerintem 5kg meg semmi.
7/10 anonim válasza:
Ez most komoly kérdés? Mert elég szánalmas :D 5 kiló az semmi.
8/10 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, de örülök, hogy a legtöbben így gondolják:)
2012. ápr. 9. 16:25
9/10 anonim válasza:
ha téged zavar, próbálj célzásokat tenni, hogy menjetek futni vagy ilyesmi:)vagy sétálni... én lány vagyok, és talán ha ez lenne velem is, akkor azt tartanám a legkevésbé sértőnek ha viccelődve mondaná, hogy fogyjak le, nem pedig halál komolyan, pókerface-val :D mert az úgy kínos lenne mindkettőnknek
10/10 anonim válasza:
az attól függ, hogy hogyan befolyásolná a viselkedését az +5kg. valamit biztos, hogy szólnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!