Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bánhatnám meg ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan bánhatnám meg ezt a förtelmes tettem?

Figyelt kérdés

15 éves srác vagyok. Ma gondoltam egy nagyot és találkoztam egy pasival... Nem tudom ,hogy juthatott ilyen egyáltalán az eszembe ,hogy valamit is csináljunk. De megtörtént sajnos. Leszoptam és ő is engem meg smároltunk. Így utólag irtózatosan megbántam és hatalmas lelki ismeret furdalásom lett.Hogyan bánhatnám meg ezt a tettem?Hogyan felejthetném el ezt a szörnyű napot???

Lécci segítsetek mert még az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Hogy voltam erre képes és egyáltalán ,hogy fordulhatott ez meg a fejemben???

2012. ápr. 8. 22:34
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

nem vagyok meleg se biszex.

Csak kipróbáltam és most gyötör a lelkiismeret furdalás

2012. máj. 7. 22:40
 22/31 anonim ***** válasza:

Két rendőr síri csöndben áll az utcán, majd megszólal az egyik:

-Te én tudom, hogy szégyen,de úgy megkívántalak!

A másik kicsit félénken ódzkodva, de válaszol:

-Hát furcsa dolog, de menjünk be egy kapualjba és hadd szóljon!

Visszajönnek, majd kis ácsorgás után megszólal a másik:

-Te furcsa volt, meg minden, de én is megkívántalak!

A másik mondja neki:

-Tudtam, hogy neked is jó volt, menjünk vissza a kapualjba, oszt hadd szóljon!

Visszajönnek, majd kis gondolkodás után megkérdezi az egyik rendőr:

-Tulajdonképpen mi most b_uzik vagyunk?

Mire a másik rendőr:

-Dehogy vagyunk b_uzik! Kvittek vagyunk b..meg!!

2012. máj. 8. 12:37
 23/31 anonim ***** válasza:
hülye vagy s kész, ferdék lettek a hormonjaid. El kell fogadnod, vagy inkább bújj el és nehogy elmondd vkinek.
2012. máj. 25. 15:08
 24/31 anonim ***** válasza:

De hogy nem emlékszel, hogy élvezted-e? Be voltál rúgva, vagy drogozva? Miért érzed "szörnyűnek"? Esetleg erőszakot alkalmazott a srác?

És miért van lelkiismeret-furdalásod, nem bántottál meg senkit. Kipróbáltad, kész, tizenéves korban sokan kísérleteznek. Ha nem élvezted, többet nem csinálsz ilyet, ha meg élvezted, akkor előtted a feladat, hogy tisztázd a szexuális irányultságodat. Nem kell ezért öngyilkosnak lenni!

2012. máj. 25. 15:09
 25/31 Kittycica94 ***** válasza:

Meggyónni :D LOL

Ezt milyen formában gondolta aki ezt írta?

pap: Gyónd meg fiam bűneid.

Kérdező: Igen atyám. Két hete nem imádkoztam. Nem tanultam a matek dolgozatra. Lecidáztam egy ratyingert.

Pap: Ezek súlyos bűnök. Mondj 15 miatyánkot!! :D :D :D

2012. máj. 25. 15:10
 26/31 A kérdező kommentje:

A viccelődők most kíméljenek meg.

Úgy érzem elveszett a férfias büszkeségem...

2012. máj. 25. 16:58
 27/31 anonim ***** válasza:

De attól függetlenül, hogy utólag szégyennek tartod, AKKOR jó volt-e, vagy nem? Ez lenne itt a lényeg, hogy őszinte légy saját magadhoz. Másoknak nem fontos az orrára kötni, de hogy magadnak ne hazudj, illetve magad előtt ne titkolózz, az fontos. Azt csak Te tudod eldönteni, hogy ez egy kíváncsiság szülte kísérletezés volt-e (és alapvetően a lányok érdekelnek), vagy a homoszexuális hajlam megnyilvánulása (azaz a fiúk érdekelnek inkább).

Ne edd magad ennyire, van egy meleg barátom, ő azt mondta, hogy sokan kipróbálják. Lehet hogy a "sokan" lódítás, de hogy nem Te vagy ezzel egyedül, az biztos!

2012. máj. 25. 17:14
 28/31 Kittycica94 ***** válasza:

Miért csináltad? Azon kívül, hogy azt írod h kiváncsiság, vagy nem tudod, nyilván van egy olyan mozgató rugó amiért tetted.

Énis kiváncsi lennék pl h milyen ízű az ember hús dehát basszus nem fogok enni!

2012. máj. 25. 20:08
 29/31 anonim ***** válasza:
figyi, lány lettél !!! nem örülsz neki ?
2012. jún. 15. 19:53
 30/31 anonim ***** válasza:

péntek van...

menj el inni, szedj fel valami könnyű vérű csajt egy discoban, és keféld amíg bírod :D

2012. jún. 15. 19:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!