Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bánhatnám meg ezt a förtelmes tettem?
15 éves srác vagyok. Ma gondoltam egy nagyot és találkoztam egy pasival... Nem tudom ,hogy juthatott ilyen egyáltalán az eszembe ,hogy valamit is csináljunk. De megtörtént sajnos. Leszoptam és ő is engem meg smároltunk. Így utólag irtózatosan megbántam és hatalmas lelki ismeret furdalásom lett.Hogyan bánhatnám meg ezt a tettem?Hogyan felejthetném el ezt a szörnyű napot???
Lécci segítsetek mert még az öngyilkosság is megfordult a fejemben. Hogy voltam erre képes és egyáltalán ,hogy fordulhatott ez meg a fejemben???
a kérdésedre az a válasz hogy már megbántad:)
ez mi ez?:D
Nem szabad ezen így kiakadni. Kipróbáltad, nem jött be. Én is kipróbáltam csajjal meleg létemre, megállapítottam, hogy ez nem nekem való, és továbbléptem. Nem kell megbánni, nem kell elfelejteni, és főleg nem kell öngyilkosnak lenni.
Hadd kérdezzem meg, hány éves volt a pasi?
Csak kíváncsi voltam :)
De tényleg, nem értem, mi értelme van egy ilyen eltúlzott reakciónak. Valószínűleg beléd nevelték, hogy a bi/homoszexualitás az fuj, rossz dolog, pedig nem az, az emberek egy részének teljesen normális. Lehetett benned valami kíváncsiság, vagy elfojtott vágy, amit kielégítettél, és emiatt erőt vett rajtad a társadalmilag előírt, elítélő magatartás. De hidd el, semmi értelme magadat utálni, rosszul érezni magad emiatt.
Az tényleg borzalmas, amit elkövettél. De neked még megmaradt az eszed, és tudod, hogy ez rossz volt. Hiába követtél el bármit is, ha megbánod és túl leszel rajta, akkor az javulásnak tudható be.
Én meggyónnám a helyedben, az sokat segít, és hidd el, jobban fogod érezni magad ezek után.
Csak törekedj arra, hogy a helyes úton járj, ha néha letértél róla, akkor sose késő visszatérni.
18/F
Gondolom volt rá ok, hogy egyáltalán kipróbáld a dolgot. Nem jött be és kész. De mondjuk már az elején ott hagyhattad volna ha nem tetszett a dolog, nem kell volna végig csinálni.
Majd elmúlik az érzés, ettől még ember maradtál, ha ez nem jött be akkor csajozz be és nézd meg az bejön-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!