Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért jött rám a fi. Ng@'s?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jött rám a fi. Ng@'s? Pont akkor? 14/l

Figyelt kérdés

A barátom ma jött hozzánk locsolni(még tegnap megbeszéltük).Oksi a locsolás megvolt,utána elvonultunk a szobámba filmet nézni.A film közepe tájt az illemhelységbe mentem (egyedül).(Tudni illik,hogy a szobám mellett van közvetlen a pisihelyiség.)Amielőtt elmentem a wc-re leállítottuk a filmet,a barátom az ágyamon ült tovább,és várt.Na szóval én ugye a wcülőkén ültem,és szolidan sz@rtam...:$ Egyszer csak elkezdett a fenekem fin.gani és csak úgy ömlött a cucc.Aztán mire végeztem,nem volt ott a barátom,apa mondta hogy el kellett mennie...:/ Szerintetek a fo.sás dallamai miatt ment el?Ha igen,akkor mit írjak neki Facebookon?

Egyébként ő 15 éves(és fiú),én 14 éves vagyok(lány).Várom a válaszokat!:)

2012. ápr. 8. 14:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ezt:

Helllo!Na hogy tetszett az egyeni hangversenyem a wc-n?

Jol nyomom, nem?!

2012. ápr. 8. 15:14
 12/26 Agytörzsi Prof. ***** válasza:
Sajnos hamis dallamokat játszottál a vala,gadon. Ez igencsak illúzió romboló, engem is lelomboz a hamis muzsika. Esetleg küldjél neki ajándékba kézzel tépett s.eggszőrt, attól biztos meghatódik, és visszajön!
2012. ápr. 8. 15:31
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk megkérdezhetnéd tőle mindenféle egyéb komment nélkül, hogy miért sietett haza.

Lehet ő is ihletett kapott és úgy gondolta kellemesebb lenne otthon könnyíteni magán. :D

2012. ápr. 8. 15:46
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:11

Írd neki hogy jöjjön át mert meghagytad neki a felét és rizs is van hozzá! :)

Amúgy te még ahhoz is béna vagy hogy kamuzz! Kár hogy a moderátorok nem veszik észre!

2012. ápr. 8. 16:01
 15/26 anonim ***** válasza:
debasz xDD már ezért érdemes volt ide regisztrálni xd
2012. ápr. 8. 16:07
 16/26 mus musculus ***** válasza:

Hehe, rohadt nagy forma lehetsz, kérdező, röhögőizmaim rögvest funkcióba léptek.:D

Ha nem kamu, rákérdezhetsz, mi dolga akadt helyetted, elvégre a retyót arra találták ki, amire használtad.:D

2012. ápr. 8. 16:11
 17/26 A kérdező kommentje:
-.-" #14: Mi olyan hihetetlen ebben...?De most őszintén,miért nem tudtok a kérdésemre kielégítő válaszokat adni?...:/ Azt hiszem,kár volt megkérdezni....
2012. ápr. 8. 16:40
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

ma 16:11

Csak egy fiú ír olyan alpári stílusban ahogy te! Mondtam!: Tanulj meg kamuzni! Kis nyomi! :D

2012. ápr. 8. 18:10
 19/26 anonim ***** válasza:

ha egy csaj azért menne el tőlem mert recsegek a budin, meg is ehetné felőlem amit alkottam! Úgy kell neki :D

De sztem túlkomplikálod, tuti nem ezért ment el

f18

2012. ápr. 8. 18:15
 20/26 anonim ***** válasza:
Ez vagy fake, vagy kib@szottul hülye vagy, hogy elmeséled azt, hogy te hogy "könnyebbültél meg" a felesleges cucctol a WC-n.. Ha igy kiirkalod akarhova h hogy szärsz akk ne is csodalkozz h igy otthagynak :DDDD
2012. ápr. 8. 19:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!