Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jött rám a fi. Ng@'s? Pont akkor? 14/l
A barátom ma jött hozzánk locsolni(még tegnap megbeszéltük).Oksi a locsolás megvolt,utána elvonultunk a szobámba filmet nézni.A film közepe tájt az illemhelységbe mentem (egyedül).(Tudni illik,hogy a szobám mellett van közvetlen a pisihelyiség.)Amielőtt elmentem a wc-re leállítottuk a filmet,a barátom az ágyamon ült tovább,és várt.Na szóval én ugye a wcülőkén ültem,és szolidan sz@rtam...:$ Egyszer csak elkezdett a fenekem fin.gani és csak úgy ömlött a cucc.Aztán mire végeztem,nem volt ott a barátom,apa mondta hogy el kellett mennie...:/ Szerintetek a fo.sás dallamai miatt ment el?Ha igen,akkor mit írjak neki Facebookon?
Egyébként ő 15 éves(és fiú),én 14 éves vagyok(lány).Várom a válaszokat!:)
Milyen szolidan felvezetted...
Hogy stílusos legyek: fingom sincs, miért ment el... :Đ
Kamu vagy nem kamu , de en @rva jot rohogtem!:DDD
Szerintem most egy darabig keruld, 15 evesen lehet azt gondolja a lanyok nem szoktak khm fi...ni es sz...ni se.xDDDDDDDDDD
EZ NAGY XDDDDDDDDDD
amúgy illem helységen nem ciki ha dől belőled a cucc xDDDDDDD
de ez jó volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!