Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti is úgy vagytok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti is úgy vagytok vele, hogy gusztustalanok és ellenszenvesek a szőke, kékszemű, nagyon fehér bőrű "pasik"?

Figyelt kérdés
Vagy csak nekem van ez a mániám? Nagyon unszimpatikusok szegények.. fujj
2009. jún. 17. 15:09
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Nekem leginkább a sötétbarna hajú és sötétbarna,kék, vagy szürkéskék szemű pasik jönnek be. De egyáltalán nem undorodom a szőke, kékszemű fiúktól! Ugyanolyan esélyük van mint a barnáknak csak a barna egy kicsit jobban tetszik. Sőt lehet hogy tetszem egy ilyen fiúnak! :D Az ő haja szőkés a szeme meg kék, az én hajam sötétbarna meg a szemem is sötétbarna. De hát az ellentétek néha vonzzák egymást. :P Ja de egy hajszínt ki nem állhatok a fiúknál: a vöröset! Nem tudom miért de undorodom ettől a színtől ! Vannak lányok akiknek jól áll de a fiúknak nem igazán...:§ Lehetne akármilyen helyes pofija egy srácnak akkor se kéne ha vörös a haja!

L/14

2010. júl. 20. 21:06
 32/34 anonim ***** válasza:
47%

Látom, a többség inkább a vöröset húzza le... Gratulálok! Mert aztán k*rvára az ő hibája, hogy így született... Szerintem ha valaki szerelmes, nagy ívben lesz*rja az illető hajszínét. K*csögök vagytok. És mehet a lepontozás (ha ennyi idő után ad egyáltalán valaki életjelet).

Egy barna hajú, zöld szemű lány

2011. márc. 21. 19:58
 33/34 anonim ***** válasza:

Nekem

Pont ez a tipus tetszik foleg ha magas is :)

21L

2013. jan. 30. 02:01
 34/34 anonim ***** válasza:

Nem unszimpatikusak, de nem igazán jönnek be..

A sötétbarna haj, sötétbarna szem párosítást preferálom, pedig én is ilyen vagyok.

Illetve a vörösekért oda-vissza vagyok, nagyon vonzanak.

Plusz pont a hosszú haj! ( min. vállig érő )

2016. okt. 18. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!