Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti is úgy vagytok vele, hogy gusztustalanok és
ellenszenvesek a szőke, kékszemű, nagyon fehér bőrű
"pasik"?
ez már megint egy értelmes kérdés...
hogy lehet ilyet kérdezzni?lehet másnak te vagy undorító...
szerintem meg az az undorító,ha valaki olyan barna,mint egy c...gány...a szőkéket meg szeretem,kék szemem meg nekem is van...
18/L
2009. jún. 17. 17:00
neem baromira mindegy hogy hogy néz ki a pasim. Igaz még mikor kisebb voltam volt egy úgynevezett "ideálom" (barna haj, barna szem), de mostanra már rájöttem hogy az ideál semmit sem ér, mert igaz nekem a barna haj barna zem az ideálom, de mégis teljesen más színű/szemű sráccal jöttem össze. ha valaki alapból szőke azzal nincs semmi gondom, de ha totálisan kiszőkíti a haját az már nálam nem nyerő. barátom is fehér bőrű szal azzal sincs semmi gondom, de tény és való hogy egy ki napbarnítás senkinek sem árt :)
2009. jún. 17. 17:00
előző vagyok. Bocsi elírtam.
Első sor: Nem a "pasim" hanem hogy "egy pasi". :)
2009. jún. 17. 17:04
nekem bejön :) de sztem a legjobb a szőkésbarna! :) kék szem (L) nagyon fehér bőr sem zavaró... én is elég fehér vagyok... :) és már voltam szerelmes vörös hajú fiúba is, sötétvörös volt... de kinek mi tetszik :)
15/L
2009. jún. 17. 17:39
Nekem nagyon nagyon bejönnek a szőke,kék szemű pasik.A fehér bőr meg nem zavar. Szolizni meg nemár. Inkább az a "fujj". (És ha már itt tartunk, a kérdés is az. Elég sokan olvashatják ezeket akik hasonló paraméterekkel rendelkeznek. Gázvagy.)
2009. jún. 17. 19:14
Most akkor inkább majommal dugjak, vagy mi?
2009. jún. 18. 10:37
ízlések és pofonok
ideálom nekem sincs, nem ítélek el senkit a kinézete alapján, ilyen kérdést meg sztem nem kéne feltenni...
lehet a következő meg pont rád fog passzolni kedves kérdező és akkor nézel nagyokat és kérdezgeted magadtól hogy mi a baj.
vagy éppen azt amit előttem író írt..xD
nah pás
2009. jún. 18. 12:29
28/34 A kérdező kommentje:
Na szóval csak azt akarom így utólag mondani, hogy véletlenül küldtem el a kérdést, nem akartam kitenni. Szóval általában az ilyen típusú hím egyedeken veszem észre a kizárólagos ártó szándékot, és ezért előítéletekkel rendelkezem velük szemben. :(
Hát igen. Ez a kedvencem. Ha valakit lecsesznek, a hülye kérdése miatt, már egyből nem akarta feltenni, jajj nem is velem történt, ugyan csak statisztikát végzek. Véletlenül ültél le a gép elé, jöttél fel az oldalra, írtad ki a kérdést, és vártad meg amíg ennyi válasz érkezik. Ha csak rossz emléked van róluk, miért kell "pasi"-nak nevezni őket, meg sajnálni hogy "szegények..fujj". Amúgy még az egyik válaszolónak üzenem, hogy nem nézem le és ítélem el azokat akinek más típus tetszik. Nem támadtam a barna hajú fiúkat se. De ha még támadtam volna se lehetne egy szava, mivel az egész topik arról szól, hogy sajnáljuk a szőke kék szeműeket, és hogy mennyire undorítóak. Kivéve pár válaszoló véleményét. Amúgy meg nem tudom miért kell úgy lehúzni, pár éve még mindenkinek szőke kék szemű pasi kellett.
2009. jún. 25. 14:29
30/34 A kérdező kommentje:
Nos, azért "vártam" eddig, mert tényleg nem tudtam, hogy kint van a kérdés és későn vettem észre. Amikor írtam nem küldtem el, csak bezártam az ablakot, napokkal később pedig megláttam, hogy ez mégis kikerült. Na de ez végülis lényegtelen. Tele vagyok előítéletekkel!XD
Kapcsolódó kérdések: