Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy magabiztos, titokzatos fekete, fehér bőrrel, vagy egy cuki, félénk szőke?
Lány vagyok és most biztos sokan lefognak pontozni, de szerintem egy fekete hajú fehér bőrű lány olyan mint egy holló. Fekete haj csak azoknak áll jól akiknek szép világítós szeme van, mondjuk kék vagy zöld. :)
Egy szőkéről mostanában csak egy ribi ugrik be, mert majdnem mindenkinek szőke a haja és ribiskedik és minden héten más pasija van. Bocsi, de mindig ezt látom ez az igazság, ha meglátok egy szőkét mindig lejátszódik a fejemben hogy mekkora khmm lehet. Amúgy egy kis szőke szende lányka tud aranyos is lenni :)
Én mint lány őszintén megmondom hogy sztem így lány szemmel a barna haj és egy kicsit kreol bőr a szexy. Vagy egy barna haj és fehér bőr se olyan csúnya. :)
Bocsi ha valakit megbántottam volna nem állt szándékomban!
Mi ez az ostoba kérdés? sztem te túl sok animét nézel.
mindenkinek más a "cuki", te kis ostobenkó.
Én azt választanám, amelyik "visszafogottabb". Természetileg,stílusilag, öltözködésileg. Szerintem a legtöbb pasi lefeküdne egy címlaplánnyal, de azt már kevesebben szeretnék, hogy A PÁRJUK is ő legyen. Attól függ mit akarsz, egy éjszakás kalandot, vagy tartós kapcsolatot.
21(L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!