Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélitek el azt, aki néger/ (néger) félvér párt szeretne?
Olvastam néhány hozzászólást ezzel a témával kapcsolatban, és a válaszok meghökkentőek... Tulajdonképpen nem is a tartalma, hanem amilyen stílusban beszélnek a néger emberekről egyesek. Nem értem, miért kell ennyire elítélni azt, ha valaki egy másik bőrszínű emberrel szeretne lenni. Természetesen nem azt mondom, hogy a fehér pasik nem tetszenek, de egyszer szívesen megismerkednék egy fekete férfival is. (Eddig sajnos még nem sikerült.)
Valaki meg tudná nekem ezt magyarázni?
(Talán hiába, de) kérlek titeket, hogy a mocskolódástól kíméljetek. Írd le bátran, mit gondolsz, de engem ne kritizálj- nem is ismersz.
Előre is köszönöm. =)
(Még egy dolog: sokan nem is a saját bőrükön tapasztalnak dogokat, és úgy vetik meg a nem fehér embereket... ha olyan írna, akinek már volt négerrel/félvérrel kapcsolata, még jobb lenne :) De bárki írhat!)
tegnap 01:50
Ez baromság! A magyar férfiak többségének nem jönnek be a néger nők. Az összes férfi ismerősöm undorítónak tartja a néger nőket és én még egy fehér férfitől sem hallottam, hogy hú de lelkesedne a néger nőkért.
Ázsiaival annál inkább, de én még mindig azt vallaom, hogy a legjobbak a fehér nők, nem hiába gerjednek rájuk azok az afrikai bevándorlók is sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!