Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit tetszik egy félvér (néger) pasin?
Más a testalkatuk! Szépek! Szép a színük:) gyönyörű a szemük:)
A kedvenceim a félvér pasik:D nyaammiiiiii
21/L
De a méret az nem számít.Vagyis ezt mondjátok.
Most akkor mégis?
Nekem nincsen bajom velük, de általában nem jönnek be, nem az én stílusom.
DE: az országban tanuló egyetemista srácok között van egy bizonyos típus, ami után szabályosan csorog a nyálam! Megpróbálom leírni: magas, vékony, rövid haj (majdnem kopasz) és szemüveges:) Nem tudom megmondani, miért, de teljesen levesznek a lábammal... nem csak az egzotikusság sugárzik belőlük, hanem ami talán még jobban megfog: az intelligencia, és némi sznobság:P:) És ez a kettő együtt elég ütős:D
Az a gyönyörű bronz bőr, feszes izmok, karcsú, magas alkat, húsos csókos ajkak, mágikus fekete szemek, gyönyörő, fényes rasztás vagy bongyor haj....és az alsógatyában a 25 centis vastag cerka:DDD
Nézd meg Sealt és Heidi Klum-ot milyen szép pár...valamit biztos tud a csődör, ha ennyi éve boldogok+ 4 gyerek:D
Ja és Heidinek is az alsógatya alatt dudorodó cerka volt az első, amit meglátott:O
26.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!